LG POP GD510, Samsung S5230 vagy LG KP502? Ezek közül melyiket ajánlanád?
Figyelt kérdés
Ha van még egyéb ötletetek akkor írjatok :) harmincezer forint alatt szeretnék venni.2010. nov. 8. 18:56
1/9 bp1985 válasza:
Melyik szolgáltatónál? Milyen tarifacsomaggal? Mindenképp tapizós kell? Ezek közül az lg. Az s5230-at inkább nem minősítem, hogy mennyire "jó" telefon.
2/9 A kérdező kommentje:
t-mobilos vagyok. és igen tapizóst szeretnék. :d
2010. nov. 8. 19:53
3/9 anonim válasza:
LG POP GD510: egy régi telefon, kettő lg közül ink a kp 502
LG KP 502: ez egy kicsit új, de nagyon rossz telefon!
Samsung S5230: Mivel majdnem mindenkinek ilyen van...
4/9 bp1985 válasza:
De még mindig nem tudom, hogy előfizetés, vagy domino? Mert nem mind1 ár miatt.
5/9 anonim válasza:
"LG POP GD510: egy régi telefon, kettő lg közül ink a kp 502
LG KP 502: ez egy kicsit új, de nagyon rossz telefon! "
: pont fordítva xD, de nekem mindegy mit mondasz :D
Samsung s5230: Mindenkinek olyan van? Igen, mindenkinek, a többinek meg lg pop, meg kp502...xD
Ezek közül amúgy mindenképpen a Samsung!
Ja, majd jön az a hapsi avval a dumával, hogy 4. kijelzőcsere, meg blablabla, de a 2 lg sokkal sz.rabb.
6/9 bp1985 válasza:
Nézd meg a netet, hány eladó s5230 van... Utána magyarázz. Tapasztalatból írom, illetve hivatalos információval rendelkezem a samsung telefonokról. Hülyeséget nem fogok leírni.
7/9 anonim válasza:
s5230 egy rakás kaki
a Lg kp502 nagyon buta az érintője
akk inkább egy POP-t vennék
8/9 anonim válasza:
s5230? Na ne... nagyon rossz! Hogy miért?:lassú, drága az internet, lassú a "blutut", alapból 80 MB memória(na igen)
9/9 anonim válasza:
Szerintem Nokia 5230.Aránylag sokat is tud,csak egy kicsit drágább. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!