Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung corby, Samsung s5230,...

Samsung corby, Samsung s5230, lg kp500, lg kp502 meiket és miért érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 12:08
 1/9 anonim ***** válasza:
s5230- mert corby egy sz.r, az LG-t meg elfelejteni kell, mert telefonban nem jó...
2010. okt. 8. 12:17
 2/9 Tinker Bell ***** válasza:

=o)

Hát! Ezt mintha én írtam volna!

Nekem S5230am van és imádom! A Corby tényleg elég kezdetleges! Az LG meg...pffff... nem kéne telefonokat gyártania!

2010. okt. 8. 12:50
 3/9 bp1985 ***** válasza:
Egyiket sem. Olcsó játéktelefon az összes. s5230 sw, illetve képernyőhibás. Corby az ovodába még elmegy. lg meg ezeknek az lg változata.
2010. okt. 8. 13:04
 4/9 Tinker Bell ***** válasza:
Minden telefonban lehet hibát találni, de nem mindenkinek telik iPhone 4-re!
2010. okt. 8. 13:06
 5/9 anonim válasza:
egyiket sem Iphont vagy Htc-t
2010. okt. 8. 14:03
 6/9 bp1985 ***** válasza:
IPhone is egy hulladék, le is cseréltem a 3gs-t. Nem volt kedvem minden sz@rral telepakolni, hogy lehessen használni normálisan. Amúgy meg oké, lehet, de ezekbe meg főleg. Jobban jársz kedves kérdező, hogy ha veszel valami nem tapisat. s5230-ról annyit, h telenorba napi 4-5 megy vissza. (és ez csak 1 üzletük). Nem, nem sw hibával, hanem érintőhibával.
2010. okt. 8. 14:31
 7/9 anonim válasza:
Nekem corbym van és szeretem. Majdnem ugyanolyan mint az s5230 csak a fényképezője máshogy van. Az LG-t nem ismerem (:
2010. okt. 15. 13:44
 8/9 anonim válasza:

Corbyt ne!!! mert szerintem nagyon rossz rajta tapogatni, nehezen érzékelt nagyon, amit én próbáltam.

LG-ket ne, mert nem jók.

nekem S5230-am van. :) Én nem vagyok annyira oda érte, főleg azért nem mert folyton föloldódik! bárhova rakom. akkor is, ha tokba rakom. ez nem tudom miért van, lehet, hogy az enyémnek a hibája. Meg ritkán, de sz@rakszik a képernyője. De egyébként egész korrekt kis telefon! :) Ezek közül mindenképpen ezt vedd!

Ha lány vagy, a La Felur-t vagy a fehéret :) azok a legszebbek.

2010. okt. 15. 15:37
 9/9 anonim válasza:

Szia!

Nekem s5230-am van.

A tapasztalat az hogy ennek a telefonnak a szoftvere nem bír túl sokat,mert a proci egy kicsivel nagyobb mint a szükséges.Ezt korrigálva egy memó kártyával egész jó telót lehet kihozni.Az én tapasztalatom hogy az mp3-as zenéket néha nem játsza le rendesen mert "lefagy" ,ha 15 számnál többet rakok a zenelejátszóba.

Ultra avi Converter-rel egész jól lehet filmeket rákonvertálni.Nézhető,kijelzője szép.

Nekem az érintőképernyővel nincs gondom,tökéletesen működik.Bár azt hozzátenném hogy az enyém kártyafüggetlen gyárilag,tehát nincs semmilyen szolgáltatói mókolás benne.

A gyroszkópja nagyon érzékeny.Képeket nézni vele nagy kézügyességet igényel.Egy pici mozdítás és szaladnak a képek.

Annyi előnye van még a másik kettőhöz képest hogy rengeteg program,widget és játék van hozzá a neten.Adatkábelt adnak hozzá így gyerekjáték a felrakás.

A másik két telóról nem igazán tudok véleményt írni.

Egy utolsó gondolat:

Amikor én telót készülök venni,először megkeresem a pénztárcámnak megfelelő telókat és külömböző telefonos portálok összehasonlító progijával kiválasztom azt ami nekem a legjobban megfelel tudásban.

Amikor ezt a telót vettem gorcső alá vettem a másik két típust is és magasan ez bizonyúlt a tesztek alapján a legjobbnak.Mostanra már van jobb is...

Üdv!

2010. okt. 15. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!