Sony xperia SP jó telefon?
Nekem Xperia SP-m van nyár óta és nagyon szeretem. Szerintem a középkategóriában a legjobb vétel. Kijelzője gyönyörű (720P), nagyon gyors, nálam még semmi nem akadt rajta. 1,7 Ghz két maggal a hétköznapi használatra bőven elég sztem. Egyetlen "negatívum", amikor netezés vagy filmnézés után visszatérek a főmenüjébe, akkor 1-2 másodperc míg betölti az ikonokat, de amúgy hasít.
Kamera: természetes fénynél gyönyörű képeket készít intenzív színekkel, ha sötétebb helyen fotózok netán villan is akkor azért már zajosodik a kép... Video full HD nagyon jó. Akksija nálam 1,5 napot bír ki Wifizéssel, ha Gps-t is tolom akkor estére enni kér. Android 4.3-at még megkapja, azt várom jelenleg is. :-) Mindent összevetve nagyon jó, gyors készülék, sztem bátran megveheted, csalódni biztosan nem fogsz benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!