Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Express vagy...

Samsung Galaxy Express vagy Nokia Lumia 520?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eddig csak Samsung telefonom volt, és most szeretnék egy új telefont.

Samsungok közül az Express nagyon megtetszett, de tegnap apa javasolta a Nokia Lumia 520-at. Egész jókat olvastam róla, egy problémám van, hogy csak androidos telefon volt eddig a kezemben, a Windows Phone-t nem ismerem, így nem tudom, hogy az Android vagy a WP a jobb/kezelhetőbb, illetve, hogy a két telefon közül melyik a jobb/megbízhatóbb.

Ajánlhattok még más telefonokat is, amelyek nem túl drágák, és egy tizenhat éves lány kezébe adnátok:D

2014. febr. 5. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:

sztem a lumia a jobb és a megbízhatóbb

nincs rá olyan sok alkalmazás mint androidra

meg nincsenek csillivilli widgetek a kezdőképernyőre

nincs háttérkép nincs semmi személyre szabhatóság

de cserébe egy atomstabil rendszert kapsz hozzá optimalizált hardverrel, és így nem fog akadozni lefagyni, nem kell soha ujraindítani

a lényegi alkalmazások (face,viber,whatsapp,időjárásjelentő,origo,index,stb) mind megvannak benne

nincs face messenger, de a csevegőbe alapból be van építve a face szinkronizáció, így üzenetként telóra kapod az üziket gond nélül,frissítés és lassulás nélkül

nekem sokkal kényelmesebb

ha az itt felsoroltak szerint használnád, nem bánnád meg a lumiát

ha esetleg felmerül még valami kérdés írj privátot

2014. febr. 5. 18:20
 2/3 anonim ***** válasza:
WTF? nem is egy kategória a kettő, hiába túlárazott a samsung. inkább nézd meg a samsung galaxy s4 mini,sony xperia sp-t, wp-s fronton meg lumia 620,720,820-ast , oszt döntséé ! :D
2014. febr. 5. 18:42
 3/3 anonim ***** válasza:
bocs *625-öt :D
2014. febr. 5. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!