Samsung Galaxy Express vagy Nokia Lumia 520?
Sziasztok!
Eddig csak Samsung telefonom volt, és most szeretnék egy új telefont.
Samsungok közül az Express nagyon megtetszett, de tegnap apa javasolta a Nokia Lumia 520-at. Egész jókat olvastam róla, egy problémám van, hogy csak androidos telefon volt eddig a kezemben, a Windows Phone-t nem ismerem, így nem tudom, hogy az Android vagy a WP a jobb/kezelhetőbb, illetve, hogy a két telefon közül melyik a jobb/megbízhatóbb.
Ajánlhattok még más telefonokat is, amelyek nem túl drágák, és egy tizenhat éves lány kezébe adnátok:D
sztem a lumia a jobb és a megbízhatóbb
nincs rá olyan sok alkalmazás mint androidra
meg nincsenek csillivilli widgetek a kezdőképernyőre
nincs háttérkép nincs semmi személyre szabhatóság
de cserébe egy atomstabil rendszert kapsz hozzá optimalizált hardverrel, és így nem fog akadozni lefagyni, nem kell soha ujraindítani
a lényegi alkalmazások (face,viber,whatsapp,időjárásjelentő,origo,index,stb) mind megvannak benne
nincs face messenger, de a csevegőbe alapból be van építve a face szinkronizáció, így üzenetként telóra kapod az üziket gond nélül,frissítés és lassulás nélkül
nekem sokkal kényelmesebb
ha az itt felsoroltak szerint használnád, nem bánnád meg a lumiát
ha esetleg felmerül még valami kérdés írj privátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!