Szerintetek Samsung Galaxy S4 vagy nokia lumia 1020?
Android vs WP?
Ezt döntsd el!
A WP egy sokkal korlátozottabb rendszer mint az android, viszont cserébe sosem akad.
Az androidot pedig szétmoddolhatod ahogy akarod, fizetős alkalmazásokat is le tudsz warezolni, ez a WP-n nem lehetséges.
Én személy szerint A Lumia 1020-at választanám.
Sok extra szolgáltatás, bitang jó kamera,szerintem szép design, sokáig támogatott rendszer.
Samsung Galaxy S4.
Nagyon jó telefon. Gyors. Éles, jó képeket csinál. Lehet drága, de megéri az árát. Nem utolsó sorban, nagyon elegáns "kis" telefon. Fiúnak-lánynak,nőnek-férfinek egyaránt megfelel.
A Nokia-t nem ismerem. Kinézetre sem tetszik...
De amelyik jobban tetszik, és amelyiket érdemesebbnek tartod. :)
A Nokiát választanám(választottam). az Galaxy S4 egy műanyag, olcsó telefon érzését adja. Akadozhat és nagyon sok már az első héten a szervizben végzi.
A Nokia kamera terén sokkal jobb. Első ránézésre sokkal jobb minőséget ad, a képe is nagyon gyönyörű, éles.
Nem tudom mi alapjan jutottál erre a 2 modellre
De akkor ink az s4zoommal hasonlitanám ossze az 1020-at
Mindenkepp a lumiat ajanlom
Es esetleg ha lenne hozza meg egy 10-esed es nem zavarna a 6"-os kijelző akkor ajanlanam figyelmedbe a 1520-at
Ugyan 20mpixeles a cameraja de mar 4 magos snapdragon 800-as dolgozik benne es az akksija is 3400mah-s
Meggondondolnam a helyedben ha nem zavar a tepsifon feeling
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!