Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek ha a telefon gyári...

Mit tegyek ha a telefon gyári böngészője, megnyitás után kb.1 perccel leáll? (xperia s)

Figyelt kérdés
Töröltem a gyorsítótárat, leállítottam, de még mindig. Ragaszkodom ehhez a böngészőhö, mert kényelmes, és ez a leggyorsabb mind közül.

2014. febr. 5. 18:34
 1/4 atesz134 ***** válasza:

Szerintem inkabb tolts le valami mast

Opera beta

Opera mobile

Firefox

Meg sok van meg

De a gyarinal mindig van jobb

2014. febr. 5. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezzel a progival rakd újra a szoftvert: [link]

Nekem is ien telefonom van és volt hasonló problémám nem 1x.

2014. febr. 6. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy ragaszkodsz a gyárihoz, de hidd el nekem, az Opera Classic-nál nincs jobb! Mobilon próbáltam a Firefox, Chrome, Opera Mobile, Opera mini, Dolphin és a gyári böngészőket, de hiába állt le a fejlesztése, az Opera Classic-nál jelenleg nincs jobb! Nem sz@rja össze magát 10 megnyitott laptól mint a Chrome és nem változik diavetítéssé a lapváltás, a szöveget kitűnően tördeli, a Chrome a felét nagyítja, a felét kicsinyíti, állandóan görgetni kell mert nem tudja rendesen megcsinálni. A legtöbb említett böngészőben átláthatatlan a lapkezelés, lapváltás, vagy csak szokatlan, de mindenesetre kényelmetlen. A képek nagyon sok böngészőben nem tilthatók le, a Classic-nál még igen. Ez jól jön ha kevés az adatforgalom és feleslegesen nem lassítják az oldal betöltődését. Ha asztali oldal betöltését kérem, megjegyzi, az összes többi egy újraindulás után elfelejti. Bármelyiket használtam, mindig visszatértem az Opera Classic-hoz. Természetesen ennek a böngészőnek is vannak hibái, de a mindennapi használat során a legjobb.

Csak, hogy a kérdésre is válaszoljak: telepítsd újra a telefont, jobb ötletem nincs.

2014. febr. 6. 20:50
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat, most opera classicbol irok, tenyleg nagyon jo. koszi
2014. febr. 8. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!