Ezzel elrontottam a telefonom, hogy ezt csináltam vele? (Galaxy Note II)
Figyelt kérdés
Philiz Touch-nál arra mentem,hogy clean to install a new rom,és nem volt a telefonon és az sd-n sem telepítendő rom.Most meg ugye rom nélkül nem indul a telefon.Ezzel elbas*tam a telefont vagy még meg tudom menteni?#telefon #Samsung #tégla #root #elrontás #Galaxy #Samsung Galaxy Note 2 #Galaxy Note II #philiz touch
2014. febr. 4. 09:04
21/24 anonim válasza:
Ennek az ellenőrzésével kezdi a szervizes.
22/24 anonim válasza:
ha korrekt a szervizes, akkor nincs gond
23/24 A kérdező kommentje:
Hát az akksival van probléma vagy bármi hozzátartozékkal én szerintem semmi köze nincs,hogy volt rajta philiz touch.
Ha meg a rendszerrel van baj az más,de arra nem látok sok esélyt..
2014. febr. 6. 20:59
24/24 anonim válasza:
Nem is arról van szó, h a philz vagy esetleg egy custom rom elcseszi a telód, hanem arról, hogy ha egy a samsung által nem aláírt szoftver kerül fel a telóra (nem normáls APK, hanem bootloader, kernel, custom rom ilyesmi) akkor a knox flag átbillen és a samu semmisnek tekinti a garanciát mert hozzányúltál a telefonodhoz.
Ennek a KNOX flag-nek csak ennyi a lényege, hogy nyomonkövessék h turkálsz-e a telódban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!