Ezzel elrontottam a telefonom, hogy ezt csináltam vele? (Galaxy Note II)
Figyelt kérdés
Philiz Touch-nál arra mentem,hogy clean to install a new rom,és nem volt a telefonon és az sd-n sem telepítendő rom.Most meg ugye rom nélkül nem indul a telefon.Ezzel elbas*tam a telefont vagy még meg tudom menteni?#telefon #Samsung #tégla #root #elrontás #Galaxy #Samsung Galaxy Note 2 #Galaxy Note II #philiz touch
2014. febr. 4. 09:04
1/24 anonim válasza:
Letöltesz egy gyári romot és odinnal felrakod. Nem olyan könnyű tönkre tenni.
2/24 A kérdező kommentje:
Istenem,most nyugodtam meg :DD
Igen odinnal már próbálkoztam csak valami gond van:Benne vagyok a download módba(mert a 4.3 rendszert is én tettem rá)csatlakoztatom a géphez és a windows 7 egy hiba hangot ad ki,szóval az odinnál nem jelzi ki,hogy "added!"
2014. febr. 4. 09:14
3/24 anonim válasza:
a Samsung driver vagy a drivereket is tartalmazó Kies telepítve van?
4/24 A kérdező kommentje:
Az nincs,akkor telepítem
2014. febr. 4. 09:24
5/24 A kérdező kommentje:
Felraktam a Kies-t és most épp telepíti most nem volt olyan hibának jelző hang köszii :D
2014. febr. 4. 10:07
6/24 A kérdező kommentje:
Na fent van működik most jól,köszi szépen,befostam,hogy tégla lett belőle(Mert ez már tényleg tégla méretű :D)
2014. febr. 4. 11:07
7/24 A kérdező kommentje:
Ugye a telefon rootolva volt,anélkül nem tudtam volna felrakni a romot.
Most,hogy visszaraktam az eredeti romot a telefon rootolva maradt?
Egy yt videó alapján rootoltam:
2014. febr. 4. 13:54
9/24 A kérdező kommentje:
Aha értem szóval akkor most lényegében garancia van rá nem?
2014. febr. 4. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!