Ezzel elrontottam a telefonom, hogy ezt csináltam vele? (Galaxy Note II)
Figyelt kérdés
Philiz Touch-nál arra mentem,hogy clean to install a new rom,és nem volt a telefonon és az sd-n sem telepítendő rom.Most meg ugye rom nélkül nem indul a telefon.Ezzel elbas*tam a telefont vagy még meg tudom menteni?#telefon #Samsung #tégla #root #elrontás #Galaxy #Samsung Galaxy Note 2 #Galaxy Note II #philiz touch
2014. febr. 4. 09:04
11/24 A kérdező kommentje:
Miért azt tudják,hogy mivel volt feltéve rá?
Igaz láttam volt,hogy download módba írta fent,hogy Odin
2014. febr. 4. 14:16
12/24 anonim válasza:
Azt látják ha esetleg nem pont az romot raktad fel amivel kijött.
13/24 A kérdező kommentje:
A sammobile-ról töltöttem le a 4.3-as hungary firmware-t
2014. febr. 4. 14:28
14/24 anonim válasza:
Ha volt a telódon philz touch és közben volt hivatalos 4.3 akkor már lehet h nincs garancia. A hivatalos 4.3 bootloadere már Knox aktív. Van egy flag ami mókolástól átbillen 1-re és SEMMIVEL sem lehet nullázni.
15/24 A kérdező kommentje:
Na mind1,úgysem hinném,hogy szükségem lesz a garanciára :D
2014. febr. 6. 11:12
16/24 anonim válasza:
Nézd meg download módban miket mutat a teló. És írd le ide.
17/24 A kérdező kommentje:
ODIN MODE
PRODUCT NAME: GT-N7100
CUSTOM BINARY DOWNLOAD: Yes (1 counts)
CURRENT BINARY: Samsung Official
SYSTEM STATUS: Official
KNOX WARRANTY VOID: 1 <--(gondolom erről beszéltél :D)
AP SWREV: A2
2014. febr. 6. 13:46
18/24 A kérdező kommentje:
De sztem mindegy,mert rá akarom tenni a DN3 romot mivel állítólag jobb az akksi élettartama.
Meg nem hinném,hogy kell a garancia,mert ha betörik arra nincs,karcra nincs(csak beégetéssel ha megoldod),rendszert meg nem lehet olyan könnyen elrontani
2014. febr. 6. 13:48
19/24 anonim válasza:
Bizony kellhet a garancia 2 év alatt. Kijelző, akku, usb csati kopó alkatrészek. Ezzel pedig buktad.
20/24 A kérdező kommentje:
És ezt 100%,hogy észreveszik?
2014. febr. 6. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!