Azt mondják a barátaim hogy a sony szar, meg lefagy stb. ez igaz?
Nem a Sony-ra jellemző ez, hanem az Androidra. És ahogy mondták előttem, van olyan gyártó, aki igyekszik optimalizálni az androidot, és van olyan, aki nem.
Továbbá van olyan is, akik csak a 100.000 FT feletti, prémium telókon optimalizálnak megfelelően, vagy azt sem ,és beletesznek egy 2 Ghz-es 4 magos procit, ami talán elbírja a rossz ROM-ot.
Én úgy tudtam,hogy a Sony nem rossz optimalizálás terén, de nem Te vagy az első, aki ezt megcáfolja.
Nem az Androidra jellemző ez, sosem volt jellemző Androidra a fagyás, hanem a gyártó bénázására jellemző.
Az AOSP Android sosem fagyott, max ha a gyártó belenyúlt, és ő elrontott valamit.
Tesztek írásakor még igaz, Xperia L kamerája nem volt olyan nagy szám, de azóta jött rá egy frissítés, és sokkal jobb a kamerája, sőt, kifejezetten jó.
Csak pár mintakép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!