BlackBerry Z10 mobiltelefonra tényleg annyira szűk körű alkalmazás telepíthető?
Megpillantottam hogy a mobil milyen jó hardverrel van ellátva. Utána azt is hogy milyen kézbeillő a mérete. Na mondom, ilyen nincs. Ára is beleesik abba a tűrhető kategóriába 70-80 ezerért. Viszont utána az Operációs rendszerén akadt meg a szemem...
Mindazon alkalmazások, amelyek androidon működnek, ezen nem fognak?
Örülök a válaszodnak. Tehát akkor ez azt jelenti hogy ha frissül a BB, akkor javarészt minden androidos alkalmazás működni fog rajta? ÉS ténylegesen lesz frissítés vagy ez is csak amolyan elhamarkodott hír?
Nekem tetszenek az egyedi mobilok, és nem ítélem el azért mert BB.
Na már most ha frissül az Op.rendszer, akkor ugye többnyire az androidos játékok is menni fognak rajta. Viszont a BlackBerry nem igazán az butító játékok képviselője, sőt ellenkezőleg: üzletemberek használják, és van neki egy presztízse, ami elegánssá teszi.
Feltételezhető az, hogy a játékok nem fognak olyan széles szórakoztatást nyújtani rajta mind az androidon? Esetleg akadoznának majd rajta, és így tovább sorolhatnák fellépő bökkenőket, ezért is vagyok kíváncsi bárki hozzáértő véleményére.
Ez nem hangzik valami kecsegtetően.
Tehát, akkor a jobb andoridos applikációk nem is biztos hogy működni fognak rajta dicséretreméltóan...
Felteszem akkor a kérdést, ha úgy akarom használni mint egy androidos mobiltelefont, amelyik széles körűen támogat sok alkalmazást, akkor tekintsek el ettől a mobiltól - ugye?
82 ezer. ez referencia készülék, még 1 évig kapni fog frissítéseket legalább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!