Létezik olyan szoftver vagy alkalmazás Samsung s5620 Monte típusú mobiltelefonra, amellyel labdarúgó mérkőzéseket tudok megnézni?
Figyelt kérdés
Sajnos még mindig nem tudtam kideríteni, milyen operációs rendszer fut a telefonomon, van aki azt mondja, régi típusú Android, van aki szerint iOS, én nem tudtam dönteni. Valaki meg tudná mondani hogy milyen operációs rendszer fut a telefonon, vagy létezik-e fent leírt féle szoftver? Bármelyik információ sokat segítene.2013. jan. 1. 12:54
1/1 anonim válasza:
Android és iOS semmiképpen sem lehet. :D Így első blikkre a Samsung Bada operációs rendszert mondtam volna, de ez nem az.Ez valamilyen egyszerűbb java alapokon futó szoftver lehet. Semmilyen alkalmazást nem fogsz hozzá találni-ez szinte biztos. Ebből következik az hogy meggondolandó lenne lecserélni a készüléket egy olyan eszközre(nem feltétlenül telefonra) ami megfelel az elvárásaidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!