Van-e valami olyan program/alkalmazás/internetes játék, amivel két ember, egy vagy két gépről, közös rajzot tud készíteni?
Van két külön rajzpadunk a tesómmal, és szeretném kipróbálni, hogy tudunk-e együtt dolgozni egy közös rajzon (mivel ez papíron ugye macerás lenne), de sehol se találok a neten olyan programot, amivel ez megoldható volna. A Pluralinput nem igazán akar működni meg erre a célra nem is valószínű, hogy megfelelne, ahogy a távsegítség programok sem. Találtam olyat, hogy MultiDraw, de az nem enged regisztrálni.
Milyen opciók vannak?
Előre is köszönöm a tippeket.
U.i.: Fontos, hogy közös "canvas" legyen, ahol két külön ecset van, nem ilyen "találd ki mit rajzoltam" játékra gondoltunk.
Köszi, közben én is találtam ilyet kemény kulcsszavas google keresés után. :P
Hogy másokat is esetleg kisegítsek ezzel a jövőben: Ki lehet próbálni a Scriblink-et vagy FlockDraw-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!