Nem alacsonyan gyanús az ára?
Figyelt kérdés
Egy apróhirdetéses portálon ráakadtam egy SE M600i telefonra.
A hirdetésnél lévő telefonszámot felhívtam, a készülék ára 15.000(!!), DE KÉPEKET NEM TUD küldeni.
Azt mondta hibátlan a telefon kívül belül. Ti bíznátok benne? Csak posta jöhet szóba személy átvétel nem.
2009. dec. 3. 16:39
2/5 A kérdező kommentje:
Úristen most olvastam el mit tettem fel kérdésnek... Kimerültség itt látszik...
Valós kérdés: Nem gyanúsan alacsony az ára?
2009. dec. 3. 16:47
4/5 anonim válasza:
Szerintem annyira nem gyanus az ára.
Legfeljebb utánvéttel megrendeled és ha nem okés valami akkor nem fizeted ki.
Hameg valami rejtett baja van az úgysem derül ki képekből...
5/5 anonim válasza:
Nem alacsony ár ez..Az M600 nem éppen egy új készülék,nincs benne se kamera,se wifi(ujabb okostelókban ez alap).Bővíthető,de az m2 kártya a legdrágábbak közé tartozik.Idegennek soha ne utalj előre pénzt az utánvét sem jó hiszen a csomagot csak azután bonthatod ki miután átvetted(azaz kifizetted) Ha ezek után mégis megvennéd(utánvét) mindenképpen a postás előtt bonts ki,hogy legalább egy tanúd legyen,ha esetleg 3 marék homokot kapnál.Még annyit,viszonyításképpen hogy én a P990i-t 16ezerért vettem a Vaterán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!