40 ezer Ft egy új Nokia n96 16 gb-ért nem gyanús?
elvileg új bontatlan csomagolás,1 év gari
nekem gyanúsan olcsó
túl szép h igaz legyen:D
attól tartok hamis vagy klón
Csak innen ne rendelj!!:
Bontatlan csomagolással megszorultásg? Mert az rendben, hogy valaki elad egy féléves telefont megszorultságból, de hogy megvesz egy vadiújat, ki sem bontja, aztán megszorultásgból mélyen űron alul árulja? Na ne :) Az elsőn jót nevettem :)
40ezer nagyon kevés... Plusz... Van ilyen, hogy N96 16GB? N95 8GB-ről hallottam, az úgy is szerepel a Nokiánál, de N96 csak így minden nélkül van. Viszont a kínaiak szeretnek ugyebár ugyanolyan neveket adni eszközöknek, mint egy jól bevált márka - kicsit módosítva. Szerintem ez is ilyen lehet.
Még gyanúsabb :)
A Nokia nem pecsételi le a dobozt, legfeljebb lezárja egy hologramos matricával. De ma már... Mindent lehet hamisítani. Adjon egy sorozatszámot, és írj a Nokiának, hogy valóban létezik-e. A Nokiás dobozon mindig van S/N és többnyire az IMEI is rajta van. Ez persze még nem zár ki semmit, mivel lehet, hogy tényleg van egy igazija is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!