Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 40 ezer Ft egy új Nokia n96...

40 ezer Ft egy új Nokia n96 16 gb-ért nem gyanús?

Figyelt kérdés

elvileg új bontatlan csomagolás,1 év gari

nekem gyanúsan olcsó

túl szép h igaz legyen:D

attól tartok hamis vagy klón

2010. márc. 15. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
az agyad van klónozva segfej lehet hogy meg van a tuulaj szorulva és eladja mielőtt meg veszed meg nézed és kész
2010. márc. 15. 22:35
 2/7 anonim ***** válasza:
es 1 év mulva már 40 forintot se fog érni nem hogy 40 ezret..
2010. márc. 15. 22:43
 3/7 anonim ***** válasza:
56%

Csak innen ne rendelj!!:

[link]

2010. márc. 16. 07:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Bontatlan csomagolással megszorultásg? Mert az rendben, hogy valaki elad egy féléves telefont megszorultságból, de hogy megvesz egy vadiújat, ki sem bontja, aztán megszorultásgból mélyen űron alul árulja? Na ne :) Az elsőn jót nevettem :)

40ezer nagyon kevés... Plusz... Van ilyen, hogy N96 16GB? N95 8GB-ről hallottam, az úgy is szerepel a Nokiánál, de N96 csak így minden nélkül van. Viszont a kínaiak szeretnek ugyebár ugyanolyan neveket adni eszközöknek, mint egy jól bevált márka - kicsit módosítva. Szerintem ez is ilyen lehet.

2010. márc. 16. 07:52
 5/7 A kérdező kommentje:
több is van neki raktáron és angol a csávó azt irta h a nokia által le van pecsételve a doboz magyar nyelv gondolom nincs
2010. márc. 16. 15:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Még gyanúsabb :)

A Nokia nem pecsételi le a dobozt, legfeljebb lezárja egy hologramos matricával. De ma már... Mindent lehet hamisítani. Adjon egy sorozatszámot, és írj a Nokiának, hogy valóban létezik-e. A Nokiás dobozon mindig van S/N és többnyire az IMEI is rajta van. Ez persze még nem zár ki semmit, mivel lehet, hogy tényleg van egy igazija is...

2010. márc. 17. 07:40
 7/7 A kérdező kommentje:
na akk matrica mindegy irja h rá van ragasztva :D és magyar menü is van rajta
2010. márc. 17. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!