Omg1234 kérdése:
Sony xperia L 4.2.2?
Figyelt kérdés
most frisítettem karácsonyra kaptam a telot letöltöttem v 15 jatekot de már csak 12 van rajta mégis ha bekapcsolom a wifit beszaggatozik kb 4 mp-ig mitől van ez?? meg ha 1 kicsit nagyobb jatekbol kiléek de nem nagy a jatek neve: clash of clans és akkor is beszagat 1 kicsit nem értem mit csináljak?2014. jan. 20. 18:14
1/5 anonim válasza:
Most mi a kérdés?
Az, hogy néha megakad?
Mondhatni normális olyankor, ha kilépsz egy játékból.
2/5 A kérdező kommentje:
ez norm? .: S én azt olvastam h ez a telo kicsit se akadozik stb... igazabol mit lehetne csinalni
2014. jan. 20. 19:08
3/5 anonim válasza:
A szinte soha sem akadozik helyesebb kifejezés.
Néha előfordul, de elég ritka.
Nekem pl. wifi ki/bekapcsolásnál egyáltalán nem akad, de ha egy komoly játékból kilépek akkor azért előfordulhat, hogy van egy másodperc, mire minden visszaáll normál helyzetbe.
De most ez az egy másodperc lényegtelen, ez miatt szerintem te se szarozz vele.
4/5 A kérdező kommentje:
4 mp elég zavaró ha kilépek a jatekokbol : S + ha a wifit ki be kapcsolom
2014. jan. 20. 20:01
5/5 anonim válasza:
4 másodperc elég sok, csinálj egy factory resetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!