Nokia 520-ról vélemény?
Ha nem vagy "összenőve" a google-lel (fontos gmail account például) akkor a legjobb vétel jelenleg. WP8 fronton ár-érték bajnok függetlenül is, szolgáltatónál is.
Írták már itt néhányan, hogy a hátlapja könnyen törik, meg hogy a fényképezőgép-gomb hajlamos véglegesen beragadni/betörni, de ezt gariban cserélik/javítják, ezen kívül nálam pl. egyik sem jött elő. Az is igaz mondjuk, hogy megvétele óta tokban van. A kijelzője karcálló üveg, de nem gorilla-glass.
hát a google levelezéseim nem olyan fontosak, hogy nem bírnám ki a 3-4 órát hogy géphez jussak, tehát nem vagyok hozzánőve, a hátlapról olvastam, azt is, hgoy cserélik
egyébként te wp-ről váltottál wp-re vagy előtte androidod volt? mióta van meg a telefon és milyen tokban tartod?
Ebben az árkategóriában nincs nála jobb. Best buy.
Olcsó, jó minőségű telefon.
A leírottak alapján neked tökéletes. Ha tudsz spórolni egy kicsit, vehetsz 620-at picit drágábban, amin van előlapi kamera és vaku.
Kb 10.000Ft-al kerül többe.
Nem értem, mi a baj a google-lel itt? Nekem van rajta Google Mail (alkalmazás), és tökéletesen működik. Annyi van csak, hogy az alap keresőprogram a Bing, és nem a Google, de mondjuk én azt nem is használom. Tehát van rá Google Mail, ha ez lenne a gond.
Egyébként én nagyon szeretem, sokkal jobbnak találom az Androidosoknál. Stabil, gyors, szép.. :) És nem, nem igaz, hogy kevés rá az alkalmazás, rengeteg van, és egyre több. Találni köztük nagyon jó játékokat. Azért tűnik kevesebbnek az Android alkalmazástáránál, mert a WP-nél figyelik őket, szűrik a vírusosokat és nincsen kettő vagy három ugyanabból az alkalmazásból. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!