Nexus 5 vs Iphone 5S vs Nokia Lumia 1520?
Ha kell egy kisebb tablet akkor lumia 1520 nem rossz, de telefonnak 6"-on már nem nevezném.
Viszont ezt leszámítva nexus 5.
Akkor:
Nexus5=Winner?
Nekem a Nokia nagyon na, ezen kívül semmi bajom nincs vele.
iPhone-os vagyok de a gyári pure Google Android-ról tudom, hogy nem fagy le össze-vissza, plusz rendes támogatása van.
SoC téren is kb egy szinten vannak, talán egyedül az 1 magos tesztben ért el jelentősen több pontot az iPhone 5S (de az is csak 300 pont volt pluszba ha jól emlékszem)
Mind a kettőre jól optimalizálták a szoftvert, szóval szerintem ne vegyük most alapul a benchmark-okat.
Igazából innentől kezdve már csak te tudod eldönteni, hogy melyiket szeretnéd :)
Próbáld ki mind a hármat és gyanítom ha nem is azonnal de rájössz melyik illik neked a legjobban
Ha ideér az értelmiség, akkor ennek a kérdésnek anyázás lesz a vége, az biztos :D
Te most konkrétan összeraktál 3különböző rendszert, neked kell eldöntened melyikre van szükséged.
Én személy szerint a Androidot preferálom, és ebből kifolyólag a Nexus 5-öt ajánlom, de az iPhone tulaj a iPhone-t fogja, a WP-s meg a Lumiát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!