Szerintetek melyik a legjobb operációs rendszer telefonra?
Internetre vegyél BlackBerry-t.
Amúgy szerintem a legjobb az android. A Windows az pc-re nagyon jó, de telefonra szerintem felejtős, az iPhone az nem ér annyit amennyiért itthon megkapod (ebay.) csak divattelefon. Szóval szerintem android 4.2, de most jött ki a 4.4 nekem nagyon tetszik :)
Androiddal az a helyzet, hogy a gyártókon és magán a telefonon is múlik, mennyire megy gördülékenyen.
Ha a gyártó tele pakolja optimalizálatlan app-pal, akkor az egész laggolni fog.. és sok ramot eszik. Ha oda figyel rá, jól megírja a drivereket, akkor akár egy papíron gyengébb telefon is hasít.
Azt mondd meg, mennyi pénzt szánnál a telefonra, és milyen funkciókat találsz hasznosnak (pl. aki éjjel-nappal kamerázik rajta, annak nem egy 3 mp-es telefon ajánlott, illetve aki sokat játszik, annak nem egy winphone, aki egyedi telefont akar, annak nem iphone.. stb.)
Szerintem WP vagy iOS. Utóbbihoz igen drága egy Iphone. :)
A WP előnye, hogy biztonságos és zárt, de azért zenét és képeket pl. simán tudsz rá másolgatni USB-n, nem kell Itunes-szal vagy hasonlóval szórakozni hozzá, és a rendszer minden telefonon gördülékeny és stabil.
"A válasz 46%-ban hasznosnak tűnik."
Vajon mi rosszat mondtam? Az, hogy nekem melyik OS tetszik, az vélemény, nem kell egyetérteni, a többi meg tény, nem minősíti egyik OS-t sem...
"Nem én minősítettem, én csak felfelé húztam"
Nem is gondoltam, hogy te lettél volna. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!