Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nexus 5 vs Iphone 5S vs Nokia...

Nexus 5 vs Iphone 5S vs Nokia Lumia 1520?

Figyelt kérdés
A három "boss" telefon a három kategóriábol. Nektek mi a véleményetek?Az androidosnál esetleg a Samsung Galxy Note 3?

2014. jan. 19. 23:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%

Két hete van Nexus 5-öm, eddig egyszer sem fagyott, problémázott, pedig sok minden van már rajta.

A full grafis játékokat is úgy viszi mint az álom, hangminőség szupi, felbontás lenyűgöző, egyedül kamera átlagos.

Ha negatívumot kéne mondanom, akkor max annyit tudnék hogy nincs támogatva a Magyar nyelv.

Szóval egyértelmű hogy mit ajánlok :D

2014. jan. 20. 20:15
 12/14 anonim ***** válasza:
85%

Most váltottam androidról iPhone 5s-re, és nekem jobban tetszik az iOS... de ez csak egy vélemény.

Persze, jöhetnek a kommentek a quad-core processzorról, de azokkal sem gyorsabb semmilyen telefon az 5s-nél.

2014. jan. 20. 20:49
 13/14 anonim ***** válasza:

MOST adtam a lumiámat szervizbe mert leejtettem és kiesett a kijelzője XD

kaptam egy androidos csodatelefont és már azon gondolkodom h veszek egy wp-set míg meg nem jön a lumiám mert ez az android felháborító..

írom az üzenetet és késve jelennek meg a betűk, a menü is akadozva jön be..

régebben is androidról váltottam wp-re pont ezekért..

iphone-ból csak a 4-eset használtam de ár/érték arányban eléggé el vannak tévejedve a gyártók

az android számomra akármilyen telón lehet hulladék, volt galaxym s2-m és s3-am is de mind mehet a levesbe

a lumiát ajánlom ha számít hogy felhsználóbarát legyen telefon

2014. jan. 25. 21:18
 14/14 anonim ***** válasza:
A Lumia 1520 vagy a nexus 5 iphonet ne vegyél. Hülyeség az egész annyi pénzért már Nokiába vagy Nexusban jobbat kapsz.
2014. márc. 31. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!