Samsung Galaxy S4 Mini vagy Sony Xperia SP?
+1 SP
Samsungot én már elvből nem vennék.
5#
Ha rám gondoltál (másra nem igen) megválaszolom.
2 Samsung telefonom is volt.
Egy S3, majd egy S4 (máig nem tudom miért vettem az S3 után S4-et, talán azt hittem jobb lesz, mindegy tanultam belőle)
Mindkettő akadt, laggolt, lassú volt
Nekem ne mondja senki, hogy én vagyok a hülye és nem tudom használni, mert nem így van.
Semmi különös dolgot nem csináltam egyik telefonnal sem. Net, zene, néha egy kis játék. Mégis képes volt fagyni.
Ráadás, hogy édesanyámnak egy S4 minije van, amivel a Sony L után, nem igazán van megelégedve.
Na azóta rühellem a Samsungot, mint márkát.
Most lassan fél éve egy Lumia 925-öt használok. Ez idő alatt egyszer sem akadt eg vagy bármi hasonló.
Na ennyit a híres Samsungról.
Öhm... Ez mókás. Én is használtam S4-et, de nem tapasztaltam hasonlót. Bár ugye én a kiadás után majd fél évvel kezdtem nyúzni, addigra optimalizálták a készüléket.
Viszont, most, hogy így felvetetted: Kedves kérdező! Mit szólnál egy Nokiához? :)
Én az 1025-öst nyúzok, elég bitang gép :) Mondjuk én kifejezetten szeretem a WM/WP telefonokat :)
Nem ide tartozik, de nekem is s4-em van..
Érdekes, én egész nap nyúzom, net, játék, zene, YT és érdekes módon nekem eddig egyszer sem akadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!