Samsung Galaxy S4 Mini vagy Sony Xperia SP?
Na tehát először is.. igen már van S4 Minim de a Sony az mégiscsak jobban bejön. És most ha jön az , hogy miért nem olyat vettél elsőre ami tetszik hü@lyegyerek.. Azért mert megleptek a telefonnal:) De a Sony-nak nagyobb is a kijelzője meg Sony párti vagyok. Ezek szerint akkor neméri meg lecserélni mi?
Másodszor pedig köszönöm a gyors válaszokat!
Ha a minit jó áron el tudod adni, akkor teszel hozzá egy kicsit és vehetsz SP-t.
Kb 50-55k-ért el tudod passzolni szerintem.
Na, így már más a leányzó fekvése :)
Cserélni semmiképpen nem éri meg.
Az csak deficitet termel. Eladsz egy telefont, amira valaki költött 70K-t, majd veszel egy másikat ennyiért. Itt minimum 20K lenne tanulópénz.
OFF: A kedves nem is tudom, hogy ki az már-t kérdezném, hogy hogy a picccsába tett az S3-ra S4 ROM-ot?
Mert, hogy csak úgy "megbuherálni házilag" hogy működjön, nem igazán lehet. Abból a készülékből olyan brick lett volna, hogy azt már az isten sem hozza vissza az élők közé... Sőt, S4-ből is két féle van, (nem igaz. hardveresen 4, illetve 8 magos verzió is lézetik, ezen kívül ugye a ZOOM, meg még pár hasonló...)
még az sem mindegy, hogy abból melyiket teszed fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!