Tudtok ajánlani Sony xperia telefonokat?
Nekem egy 2 éves Sony xperia tipo-m van,de mostanában a zenéket,videókat alig játssza le,most meg a kamera nem megy.Lefagy,kilépeget,magától változtatgatja a csengőhangomat.
40-50 000 körül legyen,jobb teljesítményű.
Gondoltam Nokia Lumia telókra is,de azok drágábbak is,meg nekem szerintem bonyolult.
Előbb próbálj elvégezni egy hard resetet (factory reset) a telefonon, vagy a PC Companion szoftverrel telepítsd újra rajta az Androidot.
Ha ezek megvannak, és működik, mint új korában, akkor hülyeség újat venni.
Ebben árkategóriában véleményem szerint az Xperia M, esetleg az L jöhet szóba.
De láttam, hogy írtad a Lumia telefonokat. Azokról azt kell tudni, hogy iOS sebességű masinák, nem fagynak, és egy Nokia Lumia 520-as még olcsóbb is az említett Xperiáknál. Ajánlom a Lumia sorozatot, vagy pöpec kis telefonok azok, és nem lesz konkrét hiányérzeted egy olcsóbb modellel sem, ugyanazt tudja, mint a drágábbak, csak a kamerája gyengébb pl. Nem tudom, hol láttad drágábbnak az 520-ast, az max. 30-40 ezer, több biztos nem!
1. Nem drágák a Lumiák!
2. Mit találsz bonyolultnak bennük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!