Sony Ericcson már nem gyárt telefonokat?
Sziasztok!
Észrevettem már vagy 2-3 hete ,hogy Sony elkezdett maga gyártani telefonokat.. pl Xperia S,U,P
Most tesónak akarunk venni Sony Ericcson Xperia Mini pro-t
csak kártyafüggetlen helyen lehet venni,mert kifutó modell(ott fogunk vásárolni)
Mindegyik Sony Ericcson kifutó modell most akkor?
Vagy gyártás ugyanúgy van csak külön gyárt Sony is?
ÉS néhány telefon kifutó modell csak?
Válaszokat előre is köszönöm...
A sony az kivásárolta az ericsson részesedését a sony ericssonból, és most sony néven megy tovább a márka.
Egyébként szerintem most már az összes sony ericsson kifutó termék, hiszen már több, mint 1 évesek.
A két cég eddig kooperációban gyártotta a készülékeit, de időközben megszűnt az együttműködés.
A Sony Ericsson Mobile Communications AB egy fele-fele arányban tulajdonolt közös vállalat volt, melyet 2001 októberében alapított a japán Sony Corporation és a svéd Telefonaktiebolaget LM Ericsson, azzal a céllal, hogy mobiltelefonokat és tartozékokat gyártanak.
A kooperáció megszűnése után a készülékek Sony márkanév alatt futnak tovább változatlan minőségben.
Az általad említett készülék minősége semmiben sem rosszabb, mint az új márkanév alatti készülékek csak a név változott.
értem
Nézem T-mobile oldalon is mindegyik kifutó darab kivéve sony ericcson xperia Arc S
meddig lehet kb kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!