Opera Mini android mobilon: rossz a szöveg tördelése az oldalakon, szóközöket hagy a szavak között. Nehéz olvasni. Hogy kell beállítani? A régebbi verziónál nem volt ilyen probléma
Rosszul írtam, nem a tördeléssel van probléma.
Hézagos a szöveg, mintha több szóközt tettek volna, mint kéne. Minden megnyitott oldal ilyen. A betűtípust kéne megváltoztatnom?
Nekem más jellegű gondom van vele, sok oldalt hibásan nyit meg, gondolom a flash tartalom megjelenítése a rossz, meg sokszor félrelinkel aloldalak megnyitásakor. Sajnos szerintem mindkét problémára csak az újabb frissítések lesznek a megoldás.
Tapasztalatom szerint érdemes a problémákat jelezni a fejlesztők felé a google play értékelés rovatban vagy mailben, szorgalmasan javítgatnak.
Nekem ha bármi gondom van egy oldallal, át szoktam másolni a címet dolphinba és onnan nyitom meg.
Általánosan azért az operát használom, mert nagyságrendekkel kisebb adatforgalmat generál.
Esetleg próbáld meg a teló megjelenítési beállításában változtatni a betűméretet. Hátha beleszól.
Vagy ha más nincs, play-en kívüli forrásból leszedni az utolsó frissítés előtti opera verziót és azt feltenni, aztán letiltani a frissítését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!