Milyen telefont ajánlotok?
Figyelt kérdés
Könnyed, jól kezelhető, viszonylag jó ár/teljesítmény arányút szeretnék. Legfőképp telefonálni, SMS-t írni, néha netezni, illetve a navigációs szolgáltatásokat használni. Az alma übercsúcskategóriás ájfonjai nem érdekelnek, sem az S4 kaliberű készülékek, de az azért az alja telefonok sem. Legyen gyors, ne haljon meg 2 éven belül, és ne omoljon össze a rendszer, ha kettőnél több alkalmazás fut.2014. jan. 14. 15:48
12/18 anonim válasza:
ha kell a navigáció, akkor lumiákat nézegess.. 920 ban alapból benne van az összes ország térképe és offline is :) az összes lumián van magyar térkép, ha itthon veszed :D és ezek a telók (még az 520 sem fagy sosem) gyorsak,stabilak
na nem tetszik a wp, akkor vmi androidos, és rárakod az iGO-t+azt a térképet ami kell :D
13/18 anonim válasza:
"még az 520 sem fagy sosem" na ezen kicsit nevettem. Itt van már windowsos lefagyós kérdés.
14/18 anonim válasza:
hásználtál már 520at? több hónapon át? vagy csak a kirakatban láttad a wp8as telókat? xD
16/18 anonim válasza:
what? :D bocsi, ált 5kor kelek, ma karaate is volt, szóval fáradt vagyokxD am nem értem.. szerintem jól írtam de ki tudja :o
17/18 anonim válasza:
xperia Z, vagy iphone 5s 16gigas elerheto aron van
18/18 anonim válasza:
Ha az ár nem számít és normális méretű akkor xperia z compact! Ha türelmetlen vagy akkor s4 mini bár én samsungokat nem ajánlok saját és baráti kör tapasztalatai után, esetleg xperia l. Sokáig bírja az akksija és az sem fagy ki. Vagy SP, de nem tudom mennyire húzós a 4,6 col.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!