Milyen telefont ajánlotok 80000 Ft körül?
Hát igazából Idol X-et most nézem hogy 76 ropi, annyiért teljesen elfogadható, annyi hogy szolgáltatónál kb. annyi mondjuk a Huawei Ascend P6 is, ami szintén gyönyörű, fém (alumínium) házban van, és abba a MediaTek-nél egy kicsivel jobb proci van, valamint 5 MP-es előlapi kamera és a 6.18 m-es vékonyság (világ legvékonyabb telefonja !) szól mellette, de az Idol X mellett szól a FHD kijelző (nem mintha a P6-és sokkal rondább lenne), a 16 GB memória ami azonban nem bővíthető tovább.
Egyébként a legjobb telefon 80.000 Ft-ért az LG Optimus G szvsz, annak van ebben az árkategóriában a legizmosabb procija/ GPU-ja a legnagyobb felbontású kamerája, de nekem special nem nagyon jön be a külseje, és vigyázni kell rá, mivel üvegből van a hátulja, és könnyen eltörhet, ráadásul MO-n ehhez a telóhoz természetesen nem forgalmaznak tokot, úgyhogy ebay-ról kell rendelni. Én Karácsonyra veszek magamnak egy P6-os, ha addig te nem veszel, akkor ha gondolod írhatok róla pár tapasztalatot. Aprópó tapasztalatok: olvasgasd az Árukeresőn lévőket, valamint a Mobilarena fórumjában, mivel ott a legtöbb ember tényleg ért a telefonokhoz min. egy olyan középszinten, és szakmai véleményeket is olvashatsz.
Remélem segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!