65 ezer forintért milyen telefont ajánlotok? Lent vannak az elvárásaim?
Szóval legyen legalább 5 vagy 8 megapixeles a kamerája és vaku legyen benne ez fontos ! legyen legalább 1gb ram és egy jó proci..:D
legyen egy szép kinézete ..
A márka nemszámít, csak tartson a telefon . :D
Androidos legyen. :D
Belső memória 4gb-tól felfele. :)
kb. ennyi Előre is köszi a válaszokat. ! :)
Ha kicsivel drágább a telefon még dobok rá pár ezret. :D
Sony Xperia L. Tft kijelzője van, de szebb színekkel és jobb betekintési szöggel bír, mint az Sp és a Z!
A fent említett összes kritériumnak megfelel:)
Kérlek olvass utána! Mellesleg személyes tapasztalat, de ha nekem nem hiszel akkor tessék
Idézet, Mobilaréna.
Ennek megfelelően 480x854 pixeles a felbontás, a technológia pedig még mindig TFT. És ezt persze le is szólhatnánk egyből, de azért jó, hogy van a szerkesztőségben Xperia Z és Xperia SP is, hogy lássuk: az Xperia L-nek messze sokkal jobb a képe, mint a fent említett két drágább cuccnak, sokkal mélyebb a fekete, mégis elég a fényerő, ki érti ezt?
a folyó két szemközti partjáról nézzük a fuldoklót..
Ugyan azt beszéljük lényegébben..
Én azt mondtam jobb, te azt hogy nem annyira szar, mint a többi. Lényegébben ugyan ott vagyunk:)
Miért adtok 0%-t?
Mert mi a fszt vegyen 65-ből?
Van jobb? Nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!