Ti megvennétek hivatalos helyről származó független 16GB-os iPhone 5s-t 230. 000 Forintért?
Internetes shop, számlával adják, hivatalos magyar nagyker pecsétje van rajta. Garancia is érvényes, bementem az iStyle-ba azt mondták rendben van, teljes értékű a telefon és a papírjai is. Nem GSM-boltos, külföldi, papírfecni garis.
A T-mobilenál a függő kerül 215.000-be. Függetleníteni meg csak 2 év után lehet.
iStyle-nál 259.900 ugyanez függetlenül.
Mit gondoltok?
"Mit gondoltok?"
Inkább nem mondom ki, bár úgyis moderálják.
Egy ilyen értékű cuccot veszel és 30 ezren sz@rakodni ...
Ha a boltba 259-ért adják, akkor miért nem veszed meg ott?
miben? sebességben? link?
istyle pedig rablás, bár állítólag ők se appletől hozzák, azért ennyi... itt viszont barom aki megveszi negyedmilláért.
Tényleg nem normális aki negyed milliót ad egy ILYEN telefonért... 120-130-ért már olyanok vannak ami szinte mindenbe jobb. Sokan azért szeretik az Apple-t mert az egy dárga márka, és nagyzanak vele, hogy nekik ilyen is van. Elárulok neked valamit : az Apple pont ezért gyárt ilyeneket, hogy az olyan kis hülye majmok mint te negyed milliókat adjanak egy gagyi telefonért...
Hogy a kérdésre is válaszoljak : "Internetes shop, számlával adják, hivatalos magyar nagyker pecsétje van rajta. Garancia is érvényes, bementem az iStyle-ba azt mondták rendben van, teljes értékű a telefon és a papírjai is. Nem GSM-boltos, külföldi, papírfecni garis."
Akkor mi a baj vele???:D
"Akkor mi a baj vele???:D"
Az, hogy amikor elromlik neki, akkor is ide fog írogatni hogy mit csináljon, hová küldje.
Kis majom? 28 vagyok. Azért veszem mert a hiper-szuper S3 és S4 is eddig 4x volt szervízben! Az S3 kijelzője felhólyagosodott, beégett, a keret lekopott, a gyári töltő 8 óra alatt töltötte fel a telefont. Garanciába javították mindig de hetekig nem volt telefonom.
Az S4 múlt héten egyszercsak lekapcsolt és azóta se megy. Szervíz szerint 2-3 hét amíg cserélik.
Ezért akarok iPhone-t venni
A Nexus 5 egy buta telefon. Lebutítva minden, úgy persze hogy gyors és gördülékeny. Hol vannak az extra funkciók? S4-ben Smart funciók pl. nagyon jók voltak.
Azért tettem fel a kérdést, mert amúgy az öcsém gondolkodik rajta hogy elmegy ebbe a boltba eladónak, de mivel új ezért nem vagyok biztos benne hogy menni fog nekik. Megvettem amúgy tőlük az iPhone 5s-t 230e forintért és minden klappol.
Csak kiváncsi lettem volna hogy más is vásárolna e tőlük ilyen feltétellel. Mivel láttam hogy ekkora az ellenszenv, azt hiszem várakozásra intem a testvéremet. Nem lenne jó ha Karácsony után megszünne a bolt, ő meg a jó munkahelyét egy ilyen miatt feladta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!