Egy ilyen állapotban lévő iPhone 4S mennyit érthet?
[link] a belsejével nincs gond elvileg, előlap és hátlap meg egy gombcsere megoldaná a helyzetet és egyik osztálytársam akarja megvenni, de nem tudom felbecsülni hogy mennyit ér..szerintetek ?
Szia, nekem van egy laptopom. Teljesen darabokban van, mert sajnos kiesett a harmadik emeleti konyhaablakunkból.
Anyád életére esküszöm, hogy MEG LEHET CSINÁLNI! Elvittem szerelőhöz az is BIZTOS VOLT BENNE, hogy semmi baja! Csak 10.000FT, nagyon jól jársz vele!
A tündérmesékben is hiszel még, ugye?
hát számoljunk.
elviszed egy szakértőhöz, aki előbb kap egy szívrohamot, aztán mond 16ezret az előlapra, kijelzőre, hátlapra és esetlegesen külön-külön, a home gomb, középső keretre 8-8ezer legalább, áhh nem sorolom fel. ráköltenél durván 40ezret, és akkor rájössz, hogy jah, de venni kéne akkor már bele egy komplett előlapot meg egy akksit is, és újáépítetted :D
Jól van na! :D A hozzászólásokból már én is megzavarodtam és nem tudni, hogy már ki kivel van. :D
Továbbra is az a lényeg, hogy ebből már nem igazán lesz telefon. Ez kb. olyan, mint egy gombhoz televíziót vásárolni. Ha ebből telefont csinál, akkor odaadnám ingyen. Az a baj, hogy két képet lát mindenki annyi infóval, hogy egy kamion ment át rajta. Ebből csak egy idióta gondolhatja, hogy telefont lehet csinálni. Ha csak egy gombja maradt volna épségben, akkor abból is felépítene egy készüléket? Lehet, hogy én vagyok hülye, de nem látom benne az értelmet. Ráadásul rákölt egy rakás pénzt, összeáll a telefon, majd később kiderül, hogy az elvileg működő részek mégis sérültek. Akkor mit fog csinálni? Vásárol hozzá belső részt is? Szerintem, neked eszed ágában sem lenne újjáépíteni, hisz Te magad is látod, hogy marhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!