Apple iPhone 4S 64GB teljesen új becsomagol állapotban (úgy ahogy megveszed a T-Mobile-nél) megér 200. 000ft ot?
Figyelt kérdés
Te megvennéd ennyiért?2012. febr. 14. 17:52
2/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Inkább 120-130 ezerért Samsung Galaxy S2-t.
3/9 A kérdező kommentje:
de a tmobilnál 250e. ft újonan. csak én a tmobiltól kitudom hozni 200e. ftért. szóval sztem megéri nem?
2012. febr. 14. 18:24
4/9 anonim válasza:
jajj, ne beszéld már rá ilyen kópiákra, sehol sincs az iphonehoz minden tekintetben, max papiron közelíti meg. Ha teljesen kihasználod akkor szerintem megér annyit, de nézelődj neten webshopokban hátha találsz olcsóbban)
5/9 anonim válasza:
Ha nem rá pénzed megéri mert alapból drágább ( bár szerintem a 64gb már fölösleges ugyse használsz ki annyit) aki azzal jön hogy vegyél s2 az szimplán irigy egyeltalán nem jobb telú sőt beleraktak 1 jó procit gyors és ennyi én az androidot utálom többször fagy nekem egyeltalán nem tetszik a kinézete ráadásul marketen mindenbe fos reklám van.. én is most váltok iphonera csak én 16gb ra :D
7/9 anonim válasza:
sokallom ennyit adni egy hülye telefonért nem értem :S
8/9 anonim válasza:
jah szerintem is sok, emellett felesleges, elég egy 16 gigás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!