Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Smasung Galaxy Ace vagy...

IceT kérdése:

Smasung Galaxy Ace vagy Iphone 3g?

Figyelt kérdés
Telefont szeretnék venni és ez a 2 telefon között vacilálok, hogy melyik a jobb, melyik érné meg jobban, mind a kettőröl sok pozitív és néhány negatív dolgot hallottam,

2012. febr. 14. 14:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%
Galaxy ace 1 túlárazott telefon de szerintem elég szar... az iphone meg már régi és ugyancsak nem éri meg az árát inkább sony ericcsont vegyél mert azoknál az olcsobb telók is gyorsak
2012. febr. 14. 14:36
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Galaxy Ace egy nagyon jó telefon, hibátlan, nagyon bevállt. És mindemelett szép is.
2012. febr. 14. 14:41
 3/12 anonim válasza:
66%
A samsung szerintem jobb, nekem bevált és nagyon szeretem, az apple termékek kötöttek, én jobban szeretem "szabadságot".
2012. febr. 14. 15:00
 4/12 anonim ***** válasza:
21%
lehet le pontozni de nem jó telefon az ace... attól hogy neked azvan nem lesz jó 40-45 ezerért sokkal gyorsabb telót is lehet venni...
2012. febr. 14. 15:30
 5/12 A kérdező kommentje:
ez a 2 telefon közül van lehetőségem választani, azért nem Sony Ericssonon gondolkoztam
2012. febr. 14. 16:47
 6/12 anonim ***** válasza:
48%
ha nem fontos a telefonálás, akkor egy iPod touch 4-et vegyél. 35-40-ért már kapható, és a ram kivételével ugyanazok a hardverek vannak benne, mint iPhone 4-be..
2012. febr. 14. 18:39
 7/12 A kérdező kommentje:

amire kell az, telefonálás, zene, net, képek készítése,

de köszönöm a segítséget

2012. febr. 14. 20:34
 8/12 anonim ***** válasza:
25%
miért csak eközött a 2 közül válaszhatsz?? ace nem vennék mert szerintem nem ér annyit amenyiért adják de még csak nem is jó teló az iphone 3g meg már nem kap támagotást meg elég lassú
2012. febr. 14. 21:38
 9/12 anonim válasza:
Nekem iphone 3g-m van, padtársamnak galaxy ace. Andoid ide vagy oda, az a telefon nagyon alap.. Persze frissítgetni lehet. Telefonálásra mindkét teló alkalmas. Netezésre szintúgy, sőt talán az iphone, hiába a minimális hardver különbségek, még jobb is.. Az apple gyártja a világ egyik legjobb hordozható audió lejátszóját, így ebben 100%ra vezet. Ég és föld a 2 hangzása. Viszont a kamerában, a fix fókusz miatt elismerem, hogy az ace vezet. Személyes vélemyényemhez még hozzá tartozik az is, hogy akármennyivel jobb lenne a samsung, akkor sem vennék olyat, mert minden 2. embernek olyan van. Teháét miven mindenki azzal futkozik, hamar esnek az árak. Pl: Samsung galaxy S pár hónappal ezelőtt 120ezer volt azthiszem, most pedig olyan 50 körül van? Ez várható az ace-el is, őleg, hogy alatta gyengébb hardver dolgozik
2012. febr. 27. 21:48
 10/12 anonim válasza:

Bocsi de szerintem meg minden második ember Iphonenal szaladgál. Budapesten mindenkinél az van, szerintem szánalmas ahogy a metrón villognak vele. Akkor ennyi erővel az sem ér 100ezreket..ha könnyűszerrel megveszik a "sima" emberek is.

Ace, hajrá! :)

2012. márc. 12. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!