IceT kérdése:
Smasung Galaxy Ace vagy Iphone 3g?
Figyelt kérdés
Telefont szeretnék venni és ez a 2 telefon között vacilálok, hogy melyik a jobb, melyik érné meg jobban, mind a kettőröl sok pozitív és néhány negatív dolgot hallottam,2012. febr. 14. 14:27
1/12 anonim válasza:
Galaxy ace 1 túlárazott telefon de szerintem elég szar... az iphone meg már régi és ugyancsak nem éri meg az árát inkább sony ericcsont vegyél mert azoknál az olcsobb telók is gyorsak
2/12 anonim válasza:
Galaxy Ace egy nagyon jó telefon, hibátlan, nagyon bevállt. És mindemelett szép is.
3/12 anonim válasza:
A samsung szerintem jobb, nekem bevált és nagyon szeretem, az apple termékek kötöttek, én jobban szeretem "szabadságot".
4/12 anonim válasza:
lehet le pontozni de nem jó telefon az ace... attól hogy neked azvan nem lesz jó 40-45 ezerért sokkal gyorsabb telót is lehet venni...
5/12 A kérdező kommentje:
ez a 2 telefon közül van lehetőségem választani, azért nem Sony Ericssonon gondolkoztam
2012. febr. 14. 16:47
6/12 anonim válasza:
ha nem fontos a telefonálás, akkor egy iPod touch 4-et vegyél. 35-40-ért már kapható, és a ram kivételével ugyanazok a hardverek vannak benne, mint iPhone 4-be..
7/12 A kérdező kommentje:
amire kell az, telefonálás, zene, net, képek készítése,
de köszönöm a segítséget
2012. febr. 14. 20:34
8/12 anonim válasza:
miért csak eközött a 2 közül válaszhatsz?? ace nem vennék mert szerintem nem ér annyit amenyiért adják de még csak nem is jó teló az iphone 3g meg már nem kap támagotást meg elég lassú
9/12 anonim válasza:
Nekem iphone 3g-m van, padtársamnak galaxy ace. Andoid ide vagy oda, az a telefon nagyon alap.. Persze frissítgetni lehet. Telefonálásra mindkét teló alkalmas. Netezésre szintúgy, sőt talán az iphone, hiába a minimális hardver különbségek, még jobb is.. Az apple gyártja a világ egyik legjobb hordozható audió lejátszóját, így ebben 100%ra vezet. Ég és föld a 2 hangzása. Viszont a kamerában, a fix fókusz miatt elismerem, hogy az ace vezet. Személyes vélemyényemhez még hozzá tartozik az is, hogy akármennyivel jobb lenne a samsung, akkor sem vennék olyat, mert minden 2. embernek olyan van. Teháét miven mindenki azzal futkozik, hamar esnek az árak. Pl: Samsung galaxy S pár hónappal ezelőtt 120ezer volt azthiszem, most pedig olyan 50 körül van? Ez várható az ace-el is, őleg, hogy alatta gyengébb hardver dolgozik
10/12 anonim válasza:
Bocsi de szerintem meg minden második ember Iphonenal szaladgál. Budapesten mindenkinél az van, szerintem szánalmas ahogy a metrón villognak vele. Akkor ennyi erővel az sem ér 100ezreket..ha könnyűszerrel megveszik a "sima" emberek is.
Ace, hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!