A régi Ercsson, Nokia, stb. "féltégla" gépek közül melyik volt a legnépszerűbb, legjobb, legstrapabiróbb, stb?
Figyelt kérdés
Apukám szeretne 1 igazán régi, jó téglafont venni... melyiket ajánljátok?
FONTOS! iPhone 3g, SE Satio, és egyéb szuperteló nem érdekli őt, (csak engem:).
A válaszokat előre is köszi!
2009. nov. 30. 20:13
1/9 A kérdező kommentje:
...Azok a régi, szép "tégla" idők!
2009. nov. 30. 20:14
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Valamikor a '90-es évek végén szerintem a 2110-es Nokia volt a csúcskészülék, de szerintem hiába veszel neki, mert azóta már annyit változott a rendszer, hogy nem fogja felismerni a SIM-et, vagy nem fog feljelentkezni a hálózatra.
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Bocsánat! R320-asssal játszanak a kölykök.
Na jó, az akksija kicsit gyenge, kb 24 óra készenlétet tud...
6/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
...most, hogy már válaszoltak, elmondom, bár kissé szégyellem, szeretem az ősi telefonokat.
2009. nov. 30. 21:35
9/9 anonim válasza:
én gyűjtöm őket, bár még csak kb. 10 darab van, de álmom egy olyan nagy gyűjtemény kint a fenti hirdetésé:D a kedvencem a 2010-es nokiám, és az l7089-es motorolam, mely a mai napig működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!