NOKIA 3250, hogyan lehetséges a rádióhallgatás?
Nos, nekem egy Nokia 3250-esem van, arra lennék kíváncsi, hogy lehet-e rajta rádiót hallgatni!? Pontosabban tisztában vagyok vele, hogy lehet, de ha rámegyek, és végre hallgatnám, akkor azt írja, hogy:
"A hálózatra való csatlakozáshoz és a vizuális szolgáltatás indításához szükség van a szolgált. azonosítójára."
És le lehetne tölteni, de nem rendelkezem ezzel a szolgáltatással. Mit jelent ez pontosan? Meg lehet szerezni internetről vagy valahonnan ezt a kódot, vagy csak akkor tudnék rádiót hallgatni, ha elő lenne fizetve az internet a telefonomra??? Nagyon nagy szükségem lenne a rádióhallgatásra, de nem tudom, hogyan lehetséges ez. :S
Remélem, hogy valaki tudja rá a megoldást...
Egyébként egy új akkumulátor és egy új headset mennyi lehet?
Persze nyilván többféle van, főleg headset-ből, de mégis, 3.000-4.000 Ft-ből kijön? :)
Egy eredeti aksi 4-5ezer. Ami 1300-ért van vaterán és hasonló helyeken az mind hamisítvány. Bár 1300 ért jó az is :D
Szerintem a gyári AD-41 nevű átalakítónál nem fogsz jobbat találni. ahhoz még be kell szerezni egy jóféle agyigdugós fülest, és máris jó lesz.
A komplett gyári headset-ek elég halkak, olyanba ne gondolkozz szerintem.
A bluetooth neked nem jó, mert Nem Bluetooth 2.0 van benne, hanem csak 1.2-es.
Az meg nemjó a zenés, sztereó fülesekhez. (a rádióhoz meg kell a kábel is, annélkül nem megy)
Énnek ellenére használok egy ilyet(az iPod Touch-omhoz) egy Nokia BH-504-est. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Köszönöm Mindenkinek a segítséget!
Majd még jelentkezem (ha úgy adódik). :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!