Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » NOKIA 3250, hogyan lehetséges...

NOKIA 3250, hogyan lehetséges a rádióhallgatás?

Figyelt kérdés

Nos, nekem egy Nokia 3250-esem van, arra lennék kíváncsi, hogy lehet-e rajta rádiót hallgatni!? Pontosabban tisztában vagyok vele, hogy lehet, de ha rámegyek, és végre hallgatnám, akkor azt írja, hogy:

"A hálózatra való csatlakozáshoz és a vizuális szolgáltatás indításához szükség van a szolgált. azonosítójára."

És le lehetne tölteni, de nem rendelkezem ezzel a szolgáltatással. Mit jelent ez pontosan? Meg lehet szerezni internetről vagy valahonnan ezt a kódot, vagy csak akkor tudnék rádiót hallgatni, ha elő lenne fizetve az internet a telefonomra??? Nagyon nagy szükségem lenne a rádióhallgatásra, de nem tudom, hogyan lehetséges ez. :S

Remélem, hogy valaki tudja rá a megoldást...

2009. nov. 30. 16:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Egyébként egy új akkumulátor és egy új headset mennyi lehet?

Persze nyilván többféle van, főleg headset-ből, de mégis, 3.000-4.000 Ft-ből kijön? :)

2009. dec. 2. 21:26
 12/16 anonim ***** válasza:

Egy eredeti aksi 4-5ezer. Ami 1300-ért van vaterán és hasonló helyeken az mind hamisítvány. Bár 1300 ért jó az is :D

Szerintem a gyári AD-41 nevű átalakítónál nem fogsz jobbat találni. ahhoz még be kell szerezni egy jóféle agyigdugós fülest, és máris jó lesz.

A komplett gyári headset-ek elég halkak, olyanba ne gondolkozz szerintem.

2009. dec. 2. 22:31
 13/16 A kérdező kommentje:
Nekem is AD-41 átalakítóm van, de már nem jó... :S 2-3 hónap után úgy is megszakad és dobhatom ki, egy Bluetooth-os középkategóriás mennyibe kerülhet? :)
2009. dec. 3. 18:01
 14/16 anonim ***** válasza:

A bluetooth neked nem jó, mert Nem Bluetooth 2.0 van benne, hanem csak 1.2-es.

Az meg nemjó a zenés, sztereó fülesekhez. (a rádióhoz meg kell a kábel is, annélkül nem megy)

Énnek ellenére használok egy ilyet(az iPod Touch-omhoz) egy Nokia BH-504-est. Nagyon meg vagyok vele elégedve.

2009. dec. 3. 22:14
 15/16 A kérdező kommentje:
Akkor marad a vezetékes megoldás. Remélem, hogy sokáig fogja bírni. :)
2009. dec. 4. 14:48
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek a segítséget!

Majd még jelentkezem (ha úgy adódik). :P

2009. dec. 4. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!