Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » NOKIA 3250, hogyan lehetséges...

NOKIA 3250, hogyan lehetséges a rádióhallgatás?

Figyelt kérdés

Nos, nekem egy Nokia 3250-esem van, arra lennék kíváncsi, hogy lehet-e rajta rádiót hallgatni!? Pontosabban tisztában vagyok vele, hogy lehet, de ha rámegyek, és végre hallgatnám, akkor azt írja, hogy:

"A hálózatra való csatlakozáshoz és a vizuális szolgáltatás indításához szükség van a szolgált. azonosítójára."

És le lehetne tölteni, de nem rendelkezem ezzel a szolgáltatással. Mit jelent ez pontosan? Meg lehet szerezni internetről vagy valahonnan ezt a kódot, vagy csak akkor tudnék rádiót hallgatni, ha elő lenne fizetve az internet a telefonomra??? Nagyon nagy szükségem lenne a rádióhallgatásra, de nem tudom, hogyan lehetséges ez. :S

Remélem, hogy valaki tudja rá a megoldást...

2009. nov. 30. 16:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A fülhallgatót bedugtad amit kaptál hozzá?Mert anélkül nem megy nekem sem.
2009. nov. 30. 16:30
 2/16 anonim válasza:
Már ,bocs de hol vetted a telót?? V'szinű rosszul kikódolt telot adtak el!!
2009. nov. 30. 16:56
 3/16 A kérdező kommentje:

Igen, be van dugva a fülhallgató.

Egy euronics szaküzletben vettem, de hibás volt, így a Nokia elküldte németbe, mindegy hosszú történet, aztán küldtek helyette egy újat, szóval mondhatjuk, hogy a Nokiától vettem.

2009. nov. 30. 18:23
 4/16 anonim ***** válasza:

Semmi para.

Amikor elindítod az alkalmazást, opciók>beállítások és kapcsold ki az online szolgáltatást.

2009. dec. 1. 02:04
 5/16 A kérdező kommentje:

A beállításoknál mindössze ez a 3 lehetőség van:

-Indítási dallam

-Szolgált. auto. indítása (nem-en van)

-Hozzáférési pont (jelenleg nincs) ha pedig rámegyek ezek körül választhatok:

T-Mobile MMS PS

T-Mobile NET PS

T-Mobile Streaming

T-Mobile WAP PS

:((((((((((((

2009. dec. 1. 14:14
 6/16 anonim ***** válasza:

3-as vagyok:

"-Szolgált. auto. indítása (nem-en van)"

Pedig amiatt cseszeget. akkor kapcsold be neki. majd kapcsold ki, hátha magához tér.

Szoftverfrissítést próbáltad már?

www.nokia.hu/szoftverfrissito

2009. dec. 1. 20:17
 7/16 A kérdező kommentje:

A be, majd ki kapcsolással sem működik, kéri az azonosítót. :S

Szoftverfrissítés? Egyszer már eljutottam odáig, hogy letöltöttem, de írták, hogy elveszhetnek az adatok a telóról és ezért nem mertem, na meg azért sem, mert nem értek hozzá, és mi van, ha elcseszem? Nem lesz telefonom ki tudja meddig. Nem lehet elrontani?? A legnagyobb baj, ami történhet az az adatveszteség?

Nem adsz egy msn-en címet, vagy e-mail címet??

2009. dec. 1. 20:40
 8/16 A kérdező kommentje:

Frissítettem a szoftvert, de így sem megy. :((

Valakiii, segítsen. :(

2009. dec. 2. 18:15
 9/16 anonim ***** válasza:

És most frissítés után, ha kikapcsolod azt a menüpontot akkor is szivat?

Nekem csak akkor írja ki ezt a marhaságot (N80-on, de az ugyanaz-t a rendszert használja) amikor a rádióban rákattintok fentről az ötödik gombra(a két mentett csatornaváltó, és a két hangoló gomb alatt).

De ha azt mondom neki hogy Mégse, akkor békénhagy, és szól a zene. Nálad nem?

2009. dec. 2. 19:45
 10/16 A kérdező kommentje:

Most szóól! :)

Óó, de örülök, bár nem a legtisztább, de hallgatható.

Neked hány csatorna van?

2009. dec. 2. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!