Mi rossz egy Iphone 5S-ben?
Figyelt kérdés
Tudom mindenki az mondja hogy nagy jó telefon meg minden, de biztos van olyan amiben nem annyira vagy egyáltalán biztos van valami hibája nincs olyan dolog a világon ami hibátlan lenne. Minden hiba érdekel firmware, operációs rendszer, külső, belső stb.2014. jan. 6. 22:42
11/19 anonim válasza:
az iWork alkalmazáscsalád már javítva lett, és valóban amiről még én is tudok, az az akkumulátorok hibája. de ha valaki most vesz, akkor már ettől sem kell aggódnia, mert azóta ez is javítva lett elvileg.
12/19 anonim válasza:
Én két hónapja használok egy 64 gigás 5S-et elég intenzíven. Nálam még egyáltalán nem jelentkezett semmilyen probléma, még akadni sem akadt a telefon egy pillanatra sem. Pedig volt rá precedens, hogy a 64gb-ból csak 1gb volt szabad és a háttérben is sok alkalmazás futott. Az egyetlen problémám nekem az, hogy a legtöbb 5S-nek a power gombja lötyög, nem úgy, mint a korábbi modelleknél. De ez a hiba nem vészes.
13/19 anonim válasza:
Ezt a kékhalálos dolgot 7.0.3 javította (és nem kellett neki iWork, nekem legalábbis a szűz 5s bekapcsolást követő 10 percben produkálta). Vannak azóta is stabilitási problémák (főként gyári OS-sel, minap pl feloldást követően jött be az Apple logó), egy dolog miatt nem érzem kritikusnak, az pedig az, hogy magától újraindul, és még csak PIN-t sem kér. Egyedül onnan lehet látni, hogy gond volt, hogy nullázódik az akkuidő-számláló (innen tudom, hogy zsebemben még nem resetelődött:))
14/19 anonim válasza:
pl az hogy csak 2 magos processzora van mikor kb 4 et érdemelne!!!!!!!!!!
15/19 anonim válasza:
minek? :D max az akksit zabálná jobban VAGY abból 2 mag soha nem lenne aktív.
16/19 anonim válasza:
Ez az "építsünk marha nagy hw-t,hátha azon majd fog futni a rendszer" amolyan android berögződés.. Sem az ios sem a wp8 nem igényel 83 magos procit 42GB rammal,hogy ne akadozzon 3mp-enként..
17/19 anonim válasza:
Ez a 2mag-4mag erősen túl van misztifikálva. Persze _nyers_teljesítményt_ tekintve valóban jobb utóbbi, azonban kihasználásához a fejlesztőnek megfelelően kell elkészítenie az alkalmazást, amely nem feltétlenül egyszerű (legelterjedtebb algoritmusok egyszálas végrehajtásra vannak kitalálva, illetve előfordul, hogy többszálas kevésbé hatékonyabb, csak 4 szál esetén már gyorsabb lesz). Emiatt inkább vagyok a kevés, de erős mag híve. (Érdekesség: nVidia Tegra K1 azon verziója, amelyik év végén érkezik, a saját tervezésű Denver magokkal, csak 2 db magot tartalmaz, szemben a korábban elérhetővé váló, konvencionális Cortex-A15 magokat tartalmazó verzióval, amelyik 4-et.)
18/19 anonim válasza:
Az Apple A7 veri majdnem az összes 4 magos mobil processzort, de van olyan eset, hogy a QS800-at és a Tegra 4-et is veri. Az apple a legnagyobb egy magra jutó teljesítmény.Egyébként szerencsésnek mondhatom magamat, hogy egy olyan 5s-t vettem aminek semmi hibája nincsen a minimális bekapcsoló gomb lötyögésen kívűl. De szerintem semmi hátránya nincsen ha minőséget akarsz akkor vedd ezt, ja meg ha hosszú távra tervezel telefont akkor mindenképp 5 vagy 5s mert sokáig támogatott, nem úgy mint egy androidos csúcstelefon az jó ha 1,5 é.
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ :)
2014. febr. 5. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!