Tudom mindenki az mondja hogy nagy jó telefon meg minden, de biztos van olyan amiben nem annyira vagy egyáltalán biztos van valami hibája nincs olyan dolog a világon ami hibátlan lenne. Minden hiba érdekel firmware, operációs rendszer, külső, belső stb.
Egy baja van, drága. De ha minőséget akarsz ez van...
Ha valakinek nem tetszik, ne pontozzon lefelé, vegye azt ami neki bejön.
2014. jan. 6. 22:45
2/19 anonim válasza:
iOS7 megjelenése megosztó, illetve még bugos, de kiszivárgott 7.1-ről olvasható tapasztalatok alapján ez javulni fog.
A többi meg szokásos iOS dolog. Esetleg még azt lehetne magával a készülékkel szemben felhozni, hogy kicsi a kijelzője (többi csúcsmodellhez képest), de sokak számára épp ez az előny.
2014. jan. 6. 22:49
3/19 A kérdező kommentje:
Hát az árát az tudtam hogy drága, hogy az iOS 7 bugos az nem nagyon értem kicsit bővebben?
2014. jan. 6. 22:52
4/19 anonim válasza:
Elég sok probléma volt a startnál az akkus szívárgás nagyon sok embert érint, szoftveres hiba, de amíg nem javítják, addig átok a telefon. Nekem is ez volt a 4s-sel eslő 6 hónapig nem bírt egy napot se ki. Volt anyázás rendesen. Aztán megoldodott.
Applenél kell várni 6 hónapot, aztán kell venni.
2014. jan. 7. 00:19
5/19 anonim válasza:
Egy komoly hibát tudok felhozni, mint kereskedő. A telefonon a windowshoz hasonló kék halált produkál bizonyos helyzetekben. Ha jól tudom a 64bites rendszernek köszönhető, elvileg 7.1 el javítják. Számomra egy 200 ezres telefonnál felháborító . Hogy engedhet meg egy ilyen cég egy ekkora hibát?...
2014. jan. 7. 08:39
6/19 anonim válasza:
5- kulso programok vannak,amikkel ledoglik.. Az azert nem az apple hibaja,hogy a 65854 programoto csapat,aki szoftvereket ir iosre nem optimalizalta meg minden kiadvanyat 64bitre..
2014. jan. 7. 09:47
7/19 anonim válasza:
Rendben. Viszont! Az apple köteles ellenőrizni minden alkalmazást, amit kienged az app store-ba.
2014. jan. 7. 10:00
8/19 anonim válasza:
ma 09:47
A gyári Apple appoktól fagy le (iWork). Ez a vicc. De maga a hiba elég speciális esetben jön csak elő. Szóval ez ilyen vihar a biliben eset.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!