Milyen telefonod van és mennyire vagy megelégedve vele?
Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 10:01
12/19 anonim válasza:
Nekem is D900 am volt de besz@rt a bluetooth-ja am jo kis telo volt de most kapok egy LG gt 500 at unokatesomnak is ilyen van és kib@szott jo telo ha megteheted iet vegyél sztem:)
13/19 A kérdező kommentje:
Beleszerettem a d900i-be,maradok ennél. :) A páromnak van telefonos ismerőse,ő intéz hozzá kijelzőt. :)
2009. dec. 6. 15:27
14/19 anonim válasza:
Nokia N97. Boldogga teszi minden napom.Ajanlom mindenkinek.A 32 Gb.memoria szinte mindent elbir. A GPS mindenhol segit es sosem szalasztom el a kedvenc filmemet.
15/19 anonim válasza:
a samsung soulos vagyok :D csakúgy mondom h egy lg ku 990-t cseréltem le másfél év után erre...első 3 hónapban imádtam,. aztán már elromlott a kijelzője, utána megint szerettem :D de alapból 2 napot bírt az akksi, 1 év 3 hónaposat már csak 2 ÓRÁT! :D nem vicc...esküszöm ilyen sötét buszmegállókban merült le :D
16/19 anonim válasza:
Sony Ericsson W580
Meg vagyok vele elégedve, mert nagyon jó rajta zenét hallgatni és élesek a színek. csak már meguntam.
És most nyáron egy Samsung s5230-am lesz
17/19 anonim válasza:
2009-12-13 15:09 elég béna kis darabot foghattál ki.. a 2. viewtys vagyok amúgy, nekem több mint egy éve megvan, de még semmi nem ment tönkre rajta, az akksi kb 8-10 napot bír ki, úgy hogy elég sokat smsezek illetve gyakran fényképezek (a hörcsögöm :D )
19/19 anonim válasza:
utólsó vok... és nagyon meg vok elégedve veleee!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!