Milyen telefonod van és mennyire vagy megelégedve vele?
Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 10:01
1/19 anonim válasza:
Nekem Sony Ericsson K610i.Meg vagyok elégedve vele nagyon jó kis teló strapabíró,sokat tud stb.
2/19 anonim válasza:
Sony Ericsson W580i. Sztem jó kis telefon, elégedett vagyok vele.
3/19 anonim válasza:
nekem sony ericsson w810i -m van....nagyon zsír teló....akkor a strababírása...hogy az csak na :)
de amúgy téleg
4/19 anonim válasza:
Motorola v3 2 éve. Első évben minden oké, utána lemerül folyamatosan, billentyűk meg használhatatlanok.. Nem éri meg. Csak a nokiákban bízom. Előtte csak nokia volt. Hosszú évekig semmi probléma nem volt velük. Sony ericssont kaptam még egy időre a motorola helyett. Remekül bírja, szép a kijelző is, de nem tudom megszokni a menüt. Nekem ez a tapasztalat.
5/19 anonim válasza:
Nekem samsung GT S5230 am van. imádom!:)
7/19 A kérdező kommentje:
A S-E menüt én sem nagyon szeretem. Samsung d900i-m volt de leejtettem és besz@rt a kijelző. Egy új kijelző viszont 14-16 ezer... Úgyhogy új telefont keresek. Bár lehet maradok a d900-nál. Nekem nagyon bejött.
2009. nov. 29. 15:04
8/19 anonim válasza:
sony ericsson w580i, kb havonta romlik el, és már rohadtul elegem van belőle -.- karácsonyra lesz új LG
9/19 anonim válasza:
LG KU990, és jobb nem is kell... csak ha ingyen.
10/19 anonim válasza:
SE c905
Jó telefon, jókat tud, de már unom az ilyen "hagyományos" telefonokat.
Ameddig működik addig jó lesz, de következőnek már éritőképernyőset veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!