Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei Y300 kezdő okostelefonn...

Huawei Y300 kezdő okostelefonnak jó?

Figyelt kérdés

Telenornál vagyunk, 25 ezer lenne sima előfizetéssel, vagy 15 ezer 100 megás nettel.

Nem fogok állandóan rajta lógni, mert egy másfél évessel vagyok itthon.

2013. dec. 29. 22:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
és ugyan melyik 20e forintos laggdroid csinál ilyen képeket ilyen fényviszonyok között?! [link] hagyjuk már, amíg nem használtátok huzamosabb ideig, addig miről is beszélünk? eddig aki váltott androidról, mindenki áldja azt a a pillanatot...
2013. dec. 30. 12:21
 12/18 anonim ***** válasza:

Milyen 20k ft?

A lumia még mindig 30.

2013. dec. 30. 12:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Igaz, már tényleg nincs akcióban, de a lényegen nem változtat: nem olyan szar, mint amilyennek beállítjátok.
2013. dec. 30. 12:36
 14/18 anonim ***** válasza:
65%

Ti állítjátok be mindenhol a legjobb telefonnak kb. 60 ezerig, azt nem veszitek észre?

Csak hogy mi állítjuk be szarnak...

Hát a kamerája pedig nagyon ótvar, pláne sötétben.

2013. dec. 30. 12:42
 15/18 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Ezek akkora nokia fanok, mint állat. Igen NOKIA FANOK, mert nem a win rendszer maitt ajnározzák, hanem a név miatt.

Ha tényleg a rendszer maitt imádnák, akkor már korábban is ezt kellett volna tenniük más gyártók esetén is, de persze nem ezt csinálták.

De cserébe viszont nyomják azt a baxott piros gombot, mint valami őrültek.

Most komolyan mi a tököm tetszik nekik azon, hogy a microsoft megvette a Nokia-t, mert erről úgy hallgatnak azóta is, mint a sír?

2013. dec. 31. 11:12
 16/18 anonim ***** válasza:

#13 és a többi 79%-os:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

Ugye itt is te vagy 79%-os?

Most komolyan abból indulsz, ki, hogy milyen a 920 és ami felette van? Ha az jó akkor az 520 is az?

2013. dec. 31. 11:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát én ma is nyomkodtam az 520-at, és nekem egyre inkább megy el a kedvem a wp-től, meg az egésztől.
2013. dec. 31. 12:49
 18/18 anonim ***** válasza:
hát ha tényleg ő amott a 900-as meg az 1000-res. Ez a fax abból indul ki, hogy az hú de faxa, há akkor a legalja is tök jó.
2013. dec. 31. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!