Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyennek kell lennie annak...

Milyennek kell lennie annak az okostelefonnak, ami kielégíti az elvárásaidat? Milyen elvárásaid vannak egyáltalán? És miért?

Figyelt kérdés
Írd le azt is, hogy hány éves vagy.
2013. dec. 27. 18:39
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

Olcsó legyen.

Zoltán, örökifjú

2013. dec. 27. 21:26
 2/28 anonim ***** válasza:
Márkanév / minőség / minimum 5 col, vagy akörüli képátló / szép színei, minőségi képe legyen a kijelzőnek / jó kamera, mert sokat fotózok és videózok telefonnal, mobilfény / minőségi kinézet, szép forma / felhasználóbarát és jól kinéző felhasználói felület / újítások, életet megkönnyítő extrák / gyors processzor, nagy RAM, nagy belső tárhely. Hogy miért? A prémiumkategóriát vásárlók körébe tartozom (erre nem sajnálom), 200+ ezer Forintért igazán belerakhatja minden tudását a gyártó a csúcstelefonjába. Ez tetszik, örökifjú.:)
2014. jan. 5. 14:23
 3/28 A kérdező kommentje:
ennyi aggyal hogy lehet megkeresni ennyi pénzt amugy?
2014. jan. 5. 14:23
 4/28 A kérdező kommentje:

én azt hittem, hogy az ilyen felsőbbrendüségű érzéses emberek sikertelenek lesznek a saját egójuk miatt. Mert nekem tudod azt magyarázzák, hogyha nem dolgozod ki a beled és nem vagy alázatos (te irásodból pedig kvára nem az látszik, hogy alázatos lennél), akkor sikertelen leszel..

persze még a vak is látja, hogy aki beleszületik a pénzbe, az verheti a mellét, akkor is gazdag marad.

2014. jan. 5. 14:26
 5/28 anonim ***** válasza:

Minimum:

5 megapixeles, autofókuszos kamera, LED-es segédfénnyel megtámogatva

3.7 hüvelyk nagyságú kijelzőátmérő, 480*800-as kijelzőfelbontás

1 GHz órajelű, Armv7 architektúrájú, jó minőségű processzor

A közelségérzékelő, giroszenzor az nekem alap.

Adreno 205, vagy erősebb GPU

512 MB operáns memória

1 GB belső memória

Dedikált exponálógomb

Megbontható készülékház

Bővíthetőség

Maximum (az minimumon felül):

kétmagos processzor

1 GB operátor memória

PowerVR SGX 540, vagy hasonló erősségű grafikus gyorsító

16 GB belső memória

8 MP-es, autofókuszos, dupla LED-villanóval ellátott kamera

fényérzékelő

4.3 col nagyságú kijelzőátmérő

540*960 felbontás, Super Amoled (vagy valami hasonlóan jó technológia)

2014. jan. 5. 14:32
 6/28 A kérdező kommentje:
hát...én ma már nem szivesen adnám lentebb dual 1Ghz + 1 Gb ramnál :(
2014. jan. 5. 14:35
 7/28 anonim ***** válasza:

Nekem 1 gb ram és duplamagos processzor , meg valami jobb ips panel az elvárásom, belső tárhely pedig legalább 4 gb legyen, persze legyem microsdvel bővíthető.

Ami pedig hiányzik s mostani mobilokról az a fizikai híváskezelő gomb és az exponáló gomb.

27 éves vagyok

2014. jan. 5. 14:57
 8/28 anonim ***** válasza:
3. válaszoló vagyok, az én telefonomon vannak (mind híváskezelő- mind kameragomb)
2014. jan. 5. 15:22
 9/28 A kérdező kommentje:
ja azt én se birom, hogy ma már a képernyon jelennek meg androidon a 3 kezelögombok, sőt még néha el is tünnek...
2014. jan. 5. 15:24
 10/28 anonim ***** válasza:
Kérdező: Az első két kommented kinek szántad?
2014. jan. 5. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!