Milyennek kell lennie annak az okostelefonnak, ami kielégíti az elvárásaidat? Milyen elvárásaid vannak egyáltalán? És miért?
én azt hittem, hogy az ilyen felsőbbrendüségű érzéses emberek sikertelenek lesznek a saját egójuk miatt. Mert nekem tudod azt magyarázzák, hogyha nem dolgozod ki a beled és nem vagy alázatos (te irásodból pedig kvára nem az látszik, hogy alázatos lennél), akkor sikertelen leszel..
persze még a vak is látja, hogy aki beleszületik a pénzbe, az verheti a mellét, akkor is gazdag marad.
Minimum:
5 megapixeles, autofókuszos kamera, LED-es segédfénnyel megtámogatva
3.7 hüvelyk nagyságú kijelzőátmérő, 480*800-as kijelzőfelbontás
1 GHz órajelű, Armv7 architektúrájú, jó minőségű processzor
A közelségérzékelő, giroszenzor az nekem alap.
Adreno 205, vagy erősebb GPU
512 MB operáns memória
1 GB belső memória
Dedikált exponálógomb
Megbontható készülékház
Bővíthetőség
Maximum (az minimumon felül):
kétmagos processzor
1 GB operátor memória
PowerVR SGX 540, vagy hasonló erősségű grafikus gyorsító
16 GB belső memória
8 MP-es, autofókuszos, dupla LED-villanóval ellátott kamera
fényérzékelő
4.3 col nagyságú kijelzőátmérő
540*960 felbontás, Super Amoled (vagy valami hasonlóan jó technológia)
Nekem 1 gb ram és duplamagos processzor , meg valami jobb ips panel az elvárásom, belső tárhely pedig legalább 4 gb legyen, persze legyem microsdvel bővíthető.
Ami pedig hiányzik s mostani mobilokról az a fizikai híváskezelő gomb és az exponáló gomb.
27 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!