Milyennek kell lennie annak az okostelefonnak, ami kielégíti az elvárásaidat? Milyen elvárásaid vannak egyáltalán? És miért?
hádde ember, manapság már 50 ezer forintos telefon is gagyi...És igen, sokan menőzésből vesznek telefont VAGY vetetnek!
és igen, menőzésből. MI MÁSBÓL? Ha annyira fontos emberekröl lenne szó, akkor laptoppal járkálna mindenhova. De hogy a galaxys4-en tolja a szókeresőt meg közbe ide oda ugrál véletlenszerüen az appok közt, na annak aztáén sok értelme van.
mert én pl azért veszek számitógépet, hogy tudjak vele dolgozni. És csináljam a pénzt. Mégse veszek félmillios munkaállomást, hanem nekem még a használt laptop is jo.
ezzel szembe a telefont meg megveszed, PUSZTA KÉNYELEMBŐL, mintha tényleg lenne csak igy elverni ilyen viszonylag hanyagolható indokra elverhető 200ezered. Mert laggoló telefon miatt én még nem láttam embert megőszülni.
Kedves kérdező! Engem oltottál le.
Nem menőzésből veszek drága okostelefont.
Nehéz is vele vagizni ha tokban van, és sok nem látszik a készülékből.
Az ilyen árkategóriájú telefonoknak vannak olyan szolgáltatásai és extrái, amik néhány embernek igenis fontosak.
Nem mintha valami fontos üzletember lennék, félre ne érts. Különben meg nem BMW-vel járok, hanem egy Astrával, és nem palotába térek haza, hanem egy normál családi házba, ami ráadásul a szüleimé. Bár azért 23 évesen úgy érzem, sok dolgot elértem, mindenemért én dolgoztam meg.
Nem olyan luxuscikkek ezek a telefonok, mint azt te hiszed. A számítógép pedig megint más. Egy Office-t egy 5 000 Forintos, 10 éves laptop elfuttat, viszont egy CAD, vagy egyéb tervezőprogrammal már egy sokszázezres izompécé, vagy egy milliós notebook is megszenved. Mindkét felhasználói rétegből van ismerősöm.
Én pl. 3 éve nem használtam notebookot, csak telefont, meg táblagépet. Most szereztem be egy Sony VAIO ultrabookot, mert azért hiányzott pár dolog, amit csak számítógépen, vagy számítógépen kényelmesebben lehet intézni, és emiatt otthon, meló után kellett mindent megcsinálnom. Kicsi, könnyű, sokáig bírja, pont ez kell nekem a napi rohangáláshoz, és akkor nem kell hazavinnem a munkát.
Én se rallizásra vettem a kocsim, menőzésre a telefonom, játékra a táblagépet, meg a laptopot se arra, hogy a nagyobb képernyőn jobban nézzenek ki a filmek, hanem arra, hogy segítsenek a munkámban.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!