Huawei Y300 kezdő okostelefonnak jó?
Telenornál vagyunk, 25 ezer lenne sima előfizetéssel, vagy 15 ezer 100 megás nettel.
Nem fogok állandóan rajta lógni, mert egy másfél évessel vagyok itthon.
Alsó-közép kategóriában jobban érvényesül az Android gúnyneve: laggdroid - tehát hajlamos nem várt dolgokat csinálni, lefagyni, újraindulni, stb. Szoftveres támogatás terén sem brillírozik, már eleve régebbi verziójú szoftver van rajta, és soha a büdös életben nem fog újabbat kapni.
Ellenben a Lumia 520, sokkal egyszerűbb és átláthatóbb a Windows Phone 8-as rendszer, megbízhatóbb, stabilabb, és a támogatottság miatt sem kell aggódni, a csúcsmodellekkel együtt és egy időben kapja meg az újabbnál-újabb szoftvereket egészen 2016-ig. És akkor az ingyenes offline hangos navigációt nem is említettem...
Utolsó:
Nehogy már azt mondd, hogy a Nokia fektetett bele ennyit, mert istenbizony lehidalok.
Hol voltál, talán a Marson mostanában amíg a folyamat vége az lett, hogy a Microsoft megvette a Nokia-t?
Hogy értsd, a Microsoft fektette bele az energiát és a pénzt az egészbe...
Kedves 80%-os:
Jól írtad nagyjából, csak nem a nokia miatt tart ott a wp ahol, hanem amiatt aki fejleszti és az nem a Nokia, hanem az M$.
Ha neked jó, hogy az imádott cégedet megvásárolta az M$, akkor legyél vele boldog.
Lehet, hogy hamarosan nem is Nokia néven jönnek az új telók, hanem Microsoft lesz ráírva.
Igen, az android szaggat meg szar, úgy van, de a lumiák, azok bzmeg kiszarták a spanyol viaszt.
Nem értem mit esztek ezen az 520-on, nem egy nagy eresztés, a kamerája konkrétan okádék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!