Miért nem jó a WindowsPhone? Miért szólja le mindenki?
Android előnye: rengeteg applet, és mikor egy zeneszámot akarsz rárakni gond nélkül a netről lekapja és már állíthatod is be csengőhangnak
Ezzel szemben egy iosnál vagy windows phone-nál mehetsz a számítógéphez ha valamit fel akarsz rá rakni...
Nekem megfelel az android még ha időnként laggol is a telefon.
Windows telefon azért nem kell, mert elég látni hogy a számítógép hányszor összeomlik win8 alatt...nem még telefonon is.
IOS azért nem kell mert minden applet fizetős benne, a franc fog 10,40,50 dollárokat költeni egy nyavalyás alkalmazásra...csak villogni jó vele másra nem.
#23, oké hogy teljesen tájékozatlan vagy, de ha lehet ezeket a hülyeségeket ne hangoztasd máshol.
FYI - semmi köze nincs az asztali verzióhoz a telefonosnak, ami a rendszer működését és felépítését illeti. Vannak hasonló gesztusok, felületek, de telefonon sokkal használhatóbb a csempés dolog.
Így van tájékozatlan vagyok, mert nem érdekelnek az übergagyi telefonok, nem bújom az ilyen fórumokat és nem rootkitelem, meg töröm a telefonokat fel,
mert ÉLEM az Életem.
Szerintem a windows phone akkor is csalódás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!