Miért nem jó a WindowsPhone? Miért szólja le mindenki?
Ha indoklás nélkül olvasod a leszólást, akkor valószínűleg egy másik rendszer hívével van dolgod. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lennének hiányosságai (némelyik szerintem kifejezetten nevetséges), de természetesen vannak erényei is. Amit én hátrányként éltem meg anno (és látom, hogy még nem változott a helyzet):
-alkalmazáskínálat. Fejlesztők számára még mindig az Android és az iOS az elsődleges, WP-re csak később jönnek az appok, ha egyáltalán. Persze növekvő részesedés hatására itt változás állhat be.
-többihez képest kiforratlan. Például nincs egységes értesítési terület, néhány WP7 óta meglévő hiányosság sem került kijavításra (globálisan egy hangerőszabályzó van, fejhallgatónak/hangszórónak is, nincs egyszerre rezgés/csörgés, csak egymás után)
-lassú fejlődés
Más szempontból viszont kiforrottabb/jobb:
- stabilitás (legalább annyira, mint az iOS, de az Androidot véresre veri)
- gyors és folyamatos (csak olyan hardveren van WP8, ami el is bírja, így nem akad, nem szaggat)
- ez teljesen szubjektív és ízlés kérdése, de szerintem ez az OS néz ki a legkulturáltabban, a kezelése is viszonylag egyszerű
Ja, és a Nokiákban levő fényképezőgépek + a hozzá adott Nokia alkalmazások sem rosszak (nem beszélve az ingyenes navigációról).
Köszönöm a kommenteket!
Csak azért kérdeztem, mert én most vettem egy Lumia 520-ast a mai napon, és nekem meglepően stabil, jó rendszernek tűnik, mert olyan alkalmaazások vannak alapból benne (pl a transit) amit az androidos telefononom nem találtam (Nem leszólom Xperia U-m van, az is teljesen jó nekem, csak összetörtem az a baj)
Sokat olvastam itt is kommenteket, és 10/6 leszólta a rendszert.
én most veszek nemsokára 920-at.. :)
osztályban így 3 WP8-mobil lesz (L520,L920,8X) a 6 iphone (+egy pár ipod 2 mellé..)
Én eddig minden programot megtaláltam ami kellett nekem... kivéve egy jó facebook appot, így maradok az m.facebooknál, de eddig sem ahsználtam nagyon mást szóval.... :D
Esetleg tudtok jó facebook massanger progit? Azaz ha írnak facen kijelezze?
Azok akik leszólják valószínű életükben nem használtak még WP-t. Nem mondom, hogy nem hiányos, és nincs hibája, de stabilitás, és gyorsaság tekintetében az iOS-el vetekszik, az Androidot pedig sz**rá veri.
Viszont amit itt az egyik előttem válaszoló írt, hogy nincs rezgés, és csengés egyszerre, de van! WP8 alatt már van, nekem már így van a Lumia 925-ösömön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!