Miért mondja mindenki azt hogy a Sony Xperia SP jobb mint a Samsung Galaxy S4 mini?
Egyeltalán nem jobb szerintem,annyi,hogy a felbontás az SP-nél HD a Samsungál pedig qHD,ennyivel jobb,de szerintem ez nem olyan egetverő nagy probléma.A Samsungba több a ram,amoled kijezője van,proci ugyan olyan.
Plusz még a Samsung megkapja a 4.4 frissítést,míg a Sony nem.
Én azt gyanítom,hogy azéft mondjág az Sp-t inkább mert sok a Samsung ellenes és mert valamivel olcsóbb az SP.Igazam van?
Amúgy meg voltam 2 használt telefonos boltba mind2 helyen az S4 minit ajánlották.
Én az iPhoneokoért vagyok oda de ez most itt lényegtelen,tehát semleges szemmel biztos,hogy a Samsungot venném.
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
itt egy samsung fan :D
Samsung fan? Miért támadt olyan benyomásom, hogy te írtad azt a kérdést is? Írásstílus, intelligenciaszint és a kérdés témája is megegyezik. Na, de mindegy. :D
Egyébként érdemes lenne elgondolkodni azon, hogyha mindenki az SP-t ajánlja, akkor te miért akarod az S4 minit venni...
Úgy tudom hogy fél óránként csak egy kérdést lehet kiírni tehát hogy írhattam volna én?
amúgy meg nem írtam hogy telefont akarok venni csak feltettem a kérdést
azért írtam hasonlóan mert mielőtt kiírtam volna a kérdést azt a kérdést olvastam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!