Vennék egy samsung galaxy s4-et az alábbi részletfizetéssel. De nem tudom, hogy hogyan gyűjtsek pénzt rá, hogy havonta annyit fizessek, amennyit kiírok alúl.17 éves vagyok, így csak eladni tudok? Vagy hogy szerezzek pénzt rá?
Teljes ár: 184540 Ft
Kezdőrészlet: 73 990 Ft
Törlesztések:
11 X 10 050 Ft
hát te 17 évesen nem fogsz telefont venni :D max szüleiddel.
és szerintem is csak álmodozz. az oké hogy összegyűjtesz 74 ezret na de hogy utána havonta még fizess úgy kb 12-13 ezret..
és egy megjegyzés még: ne s4-et vegyél. nézd meg az lg g2-őt ugyanilyen konstrukcióban. csak 45 ezret kell kifizetni és utána a havija is sokkal olcsóbb. és még kicsivel jobb is mint az s4.
Ja hogy a 3-adik az 1-ső is? akkor mind a 2-töknek szól,
Anyádat már, hogy csak rosszindulatból írkálsz ráb
Ha van 140-ed akkor minek sírsz itt?
kaptam egy kedves üzenetet a kérdezőtől miszerint én rosszindulatú vagyok meg talán tudatlan is.. nem úgy mondtam hogy 17 évesen ne merészelj telefont venni hanem hogy nem vehetsz max a szüleiddel mert nem tudsz egyszerűen és ha azt tudnád akkor nem is problémáznál. és valamilyen szinten tudatlan is vagy mert ha kicsit tisztában lennél a telefonokkal akkor tudnád hogy ezek csúcs készülékek és mindegyikben van LTE, elvégre te akasz s4-et.
de tovább nem idegesítem magam, forrj a saját levedben mérgelődj, hordj le a sárga földig nem érdekel hogy szórod el a pénzed :)
ui.: én is 17 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!