Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért mondja mindenki azt...

Miért mondja mindenki azt hogy a Sony Xperia SP jobb mint a Samsung Galaxy S4 mini?

Figyelt kérdés

Egyeltalán nem jobb szerintem,annyi,hogy a felbontás az SP-nél HD a Samsungál pedig qHD,ennyivel jobb,de szerintem ez nem olyan egetverő nagy probléma.A Samsungba több a ram,amoled kijezője van,proci ugyan olyan.

Plusz még a Samsung megkapja a 4.4 frissítést,míg a Sony nem.

Én azt gyanítom,hogy azéft mondjág az Sp-t inkább mert sok a Samsung ellenes és mert valamivel olcsóbb az SP.Igazam van?

Amúgy meg voltam 2 használt telefonos boltba mind2 helyen az S4 minit ajánlották.

Én az iPhoneokoért vagyok oda de ez most itt lényegtelen,tehát semleges szemmel biztos,hogy a Samsungot venném.

2013. nov. 12. 17:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én nem foglalkozok öt éve telefonokkal (legalábbis nem HAZUDOM azt) de tudom,hogy az SP sokkal jobb. Van az egyik barátomnak s4 minije. Az anyaghasználat nemhogy nem prémium de szinte csak műanyagot használnak. A képernyő ugyan AMOLED de 177 dpi-s képsűrűség az nagyon pici. Szemmel látható pixelek vannak. Ezzel szemben az SP erősebb hardveresen, egy nagyon jó dizájnt kapott és prémium anyagokból készül. A szoftvereket meg össze se lehet hasonlítani. A SONY valahogy mindig telefononként testre szabja az androidot, ezért nem is laggol. Az s4 mini ezzel szemben még a menüben is akadozik. (Amúgy egyértelmű h te a samsungot akarod kihozni győztesen, de úgyse fog sikerülni. Bocsi ami tény az tény.) :)
2014. febr. 12. 21:58
 12/13 A kérdező kommentje:
SP-t vettem mert sokan ajánlották.De a múlt hónapba el is cseréltem egy S3-ra egyik ismerősömmel.Megbántam,hogy nem az S4 minit vettem meg.Amíg nálam volt az SP (kb. 2 hónap) addig 2x voltam vele szervizbe,egyszer azért mert nem tűnt el a billentyűzet,folyamatosan ott volt a kijelzőn,utána meg azért mert naponta többször befagyott.És tényleg igaz,hogy a ram kezelése nem a legjobb sajnos.
2014. febr. 13. 00:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha ránk hallgattál volna....De legalább most már van egy jó telód:)
2014. febr. 13. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!