Windows Phone 8 és 7.8 támogatás 2014-ig. Ugye van jövője a wp készülékeknek?

Most neharagudj, de kiraksz egy kérdést, hogy neked lumia 625 van, a droid meg szar, meg dögöjjönmegaegész.
A wp rohadtul nem 2012-ben jött ki, és mint már leírták, sokkal több droidos telefon fogy, mint wp-s, csak vergődik a nokia a wp-vel...

Hadd kavarjam meg a vizet mégjobban.
Lehe, hogy az android sok helyen jobb, DE az alap elvárásokat nem teljesíti, vagyis a gyors, és stabil működést 70 000 ft alatt. A legolcsóbb WP8 meg oda-vissza veri az S3-at is sebesség terén, meg stabilitás terén is.

"WP8 alapjaiban 2012-ben lett újraírva"
Ne beszélj félre, nem erről volt szó.
A wp nem 2012-ben KÉSZÜLT operációs rendszer.
Ma nagyon sokat nyomkodtam a híres neves 520-at, ami szerinted oda veri az s3at, háát én ezt átgondolnám a helyedben.
Egy ilyen egyszerű rendszer meg ne is szaggasson.

Figyelj...
Válaszaid alapján, kedves utolsó, még nem fogtál egy WPs telót a kezedbe.;)
Nekem volt 'szerencsém" összehasonlítani a kettőt, bár az androidos Sonyból csak egy(!) hónapot tapasztaltam, de volt olyan, hogy letettem a telót 23:44kor, és másnap mikor keltem, azt láttam, hogy 23:46kor úgy befagyott, hogy még csak újraindítani se lehetett...
Ma, boldogan vallom magam egy Nokia Lumia 920-as gazdájának, és egy nagy android ellenzőnek, ugyanis ha kézbefogok egy androidos telót, csak szörnyülködöm hogy fagy, laggol...

Olyanok ide ne írjanak akiknek fogalmuk sincs a mostani telefonokról lehet régen jó volt 2-3 éve a samsung de most kalapszart nem ér és ezt a samsung fanok is pontosan tudják!
Samsung telefonokat pofátlanul drágának tartom mint amennyit ér szerintem ha nem csinál gyorsan valamit a samsung nincs jövője.

Kit érdekel a samsung?
Megvetem a gyártót, utálom az összes telefonjukat.
Arról van szó, hogy akik képtelenek egy egyszerű androidos telefont kezelni, lefagyasztjátok, stb, akkor jó hogy átmentek valami hülyebiztos rendszerre, de akkor magatokat kéne szidni, nem a droidot.
Képzeld, fogtam már nem egy wp telót, és én a symbiant többre tartom mint ezt.

Lényegtelen..
A WP8 2012-ben indul. Van 23 darab WP8-as telefon. Ők ezzel szereztek Világszerte 10%-os részesedést, a gyatra 4-ről.
Lehet, hogy nem fejlődik android ütemben, de legalább használható. Az android se egy bonyolult rendszer, és neki se kéne szaggatnia. Az IOS se szaggat, mégse egy WP szintűen egyszerű rendszer. Oké, hogy sok dolgot nem tud, de meg kéne nézni, hogy amit tud, azt milyen sebességben tudja. Egy Lumia 925 a maga hardverével veri a legjobb andoidosokat sebességben. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy lassú, csak 4 magon és 2 GB-ramon ne akadjon már be soha.
De hiába a 4.2-es Project Butter, nem igazán takarja a laggolást.
Ha tabletet vennék, az droidos lenne. Ha újra telefont az WP-s. Nem szarozom le a droidot, csak az alapfunkciókat tudja már rendesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!