2014-ben a gyes, és gyed egyszerre kapható lesz?
Kérdésem az lenne, hogy felröppentek hírek miszerint 2014-ben lehet egyszerre kapni a gyed-et és gyes-t... ha dolgozol...
Ez azoknál is érvényes lesz akik hamarabb szültek?
Pl az én esetem... 2012.11-hóban született a kisebbik fiam...
És 2013.11-tól vissza kellett mennem dolgozni....
Akkor még én is jogosult vagyok erre? Vagy csak az aki 2014. január 1-je után szült?
Az érdemleges válaszokat köszönöm szépen :)
Aztán felébredtél ...
Mindig meglepődöm, amikor felnőtt emberek nem teszik fel a kérdést maguknak, amikor ilyen híreket látnak, hogy szép és jó ez, nekünk remek lenne, de mégis: MIBŐL??? Miből telne erre az államnak? Ébredjünk már fel és legyünk reálisak!
Valahogy úgy... aztán felébredtem...
Ma olvastam egy újságban is a munkahelyemen... illetve a központ számunkra küldött ki egy körlevelet amiben nagy vonalakban le volt írva...
Csak a lényeget hagyták, ki, hogy pontosan kinek és minek jár.... milyen feltételekkel ???
Hát ez egy igazi szemétség!!!!!
Mert jövő juliban jár le a gyedem mikor születik a 3.babánk ,és őrá nem lesz ez érvényes!
Ja mert aki utána születik az nem gyerek!!!undorító
Ma azt hallottam, hogy a gyed időtartamára fog járni... azaz a gyerkőc két éves koráig megkapod ha visszamész dolgozni...
De azt mondták, hogy december 8-án adják ki a Magyar Közlönyben... és utána tudnak biztosat mondani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!